Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
Секој натпревар треба да влегуваат со менталитет да соберат што е можно повеќе бодој и да не се замараат со противниците..Тотенхем се каде каде поквалитетни и поуиграни од нас и во елиминациона фаза веројатно ќе не претепаат ама во групите зависат повеќе фактори.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Групата е тешка,ама е испит да видиме до каде ни се можностите!

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Добро е, ги избегнавме Реал Мадрид и Ливерпул. :icon_lol:

Најслаби сме во групата ама не секогаш најквалитетните поминуваат понатаму. Не го заборвајте тоа.

Fozza Inda!

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.253
Поени од реакции
10.342
Да де, дека лани рома беа подобри на хартија од барса. Чуда се случуваат, ако овој мртвиов конечно ја скоцка формацијата и престане со глупостиве.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068
Со години чекаме да играме во ЛШ, сега кога дочекавме барем ќе гледаме убав фудбал против јаки екипи. Па што биде, нека биде!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
А што има врска како се презива играчот? Првите две кола само он и Азамоа имаат преодни оценки, све друго би убил. ЊОЊ факинг Политано вика, а највише од сите се трудеше и добро си изигра дечкото. Ти ако си гледал други натпревари никој не ти е крив, или ако ти бил лош у Сасуоло, битно сега изигра добро и според мене треба да стартува.
Истите коментари кога нас не поврзуваа со Политано, гретоа трансфер, добар играч само за екипи како Сасуоло итн. Од старт прогласен за просек, а дали два пати го имаат гледано.
Тој и Верди ова лето беа единствени достапни играчи кои можеа да се земат за пристојна цена и посебни услови. Изиграа добра сезона и покажаа многу повеќе од некои други што вредат дупло, земаат и дупло поголема плата, а играат добро еднаш во 5 натпревари.

Е сега Верди заврши во тим со поголема конкуренција и потешко да фати место во веќе воиграниот тим на Наполи.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Добро е, ги избегнавме Реал Мадрид и Ливерпул. :icon_lol:

Најслаби сме во групата ама не секогаш најквалитетните поминуваат понатаму. Не го заборвајте тоа.

Fozza Inda!
Како бе најслаби сме во групата? ПСВ појак ли е од Интер? Не ме заебавај и ти сеа ајде, језда не е лесна групава ама па дека сме најслаби...

Со Тотенхем мислам дека можеме да играме, значи подобри се од нас нема тука збор, ама не подобри како на пример Барса што е подобра, Тотенхем реално не е доминантна екипа и мислам дек нема да поминеме лошо, барем во Милано.

Едит:
Utorak, 18 Sep
➡ INTER vs Tottenham
Srijeda, 3 Oct
➡ PSV vs INTER
Srijeda 24 Oct
➡ Barcelona vs INTER
Utorak, 6 Nov
➡ INTER vs Barcelona
Srijeda, 28 Nov
➡ Tottenham vs INTER
Utorak, 11 Dec
➡ INTER vs PSV

Последно уредено:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.363
Па, па на каков пенал му се намести. :pos:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Како бе најслаби сме во групата? ПСВ појак ли е од Интер? Не ме заебавај и ти сеа ајде, језда не е лесна групава ама па дека сме најслаби...

Со Тотенхем мислам дека можеме да играме, значи подобри се од нас нема тука збор, ама не подобри како на пример Барса што е подобра, Тотенхем реално не е доминантна екипа и мислам дек нема да поминеме лошо, барем во Милано.

Едит:
Utorak, 18 Sep
➡ INTER vs Tottenham
Srijeda, 3 Oct
➡ PSV vs INTER
Srijeda 24 Oct
➡ Barcelona vs INTER
Utorak, 6 Nov
➡ INTER vs Barcelona
Srijeda, 28 Nov
➡ Tottenham vs INTER
Utorak, 11 Dec
➡ INTER vs PSV
овие од холандско се епски аматери. Не се ни просечна екипа ПСВ ко и цело првенство.
Има шанси Интер не заебавајте не е до толку. Само зависи од самите нив и колку ќе се соземат до таа прва утакмица, Тотенхем и ПСВ не се кој знае колку тешки - невозможни противници.
Ако нема италијанско пичкарење од интер ако играат јако и детерминирано имаат шанси.

На пун Меаца се е можно. Малце и среќа и што да не.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.399
Абе дајте не ме заебавајте овие од Холандско се епски аматери. Не се ни просечна екипа овие ПСВ.
Има шанси Интер не заебавајте не е до толку. Само зависи од самите нив и колку ќе се соземат до таа прва утакмица, Тотенхем и ПСВ не се кој знае колку тешки - невозможни противници.

На пун Меаца се е можно. Малце и среќа и што да не.
Па и ја тоа викам. ПСВ и Тотенхем да се добијат дома, со Барса реално не очекувам ништо, јебига многу се појаки. Ама ПСВ рецимо да се добијат два пати, Тотнам дома, има Интер така реални шанси за даље. Пак ќе кажам, Тотенхем е појак тим од Интер, ама е екипа што не е гигант и нема карактер да гази се пред себе. Мислам дека може комотно да игра Интер против такви екипи, ја и Чоло го посакував до негде ама јебига у друга група се паднаа они. Битно беше Сити, ПСЖ и Ливерпул да се избегнат, ок и Барса, али првиве три нарочито зашо се крвници и ќе не полнеа до коска.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.120
Поени од реакции
9.068

Едит:
Utorak, 18 Sep
➡ INTER vs Tottenham
Srijeda, 3 Oct
➡ PSV vs INTER
Srijeda 24 Oct
➡ Barcelona vs INTER
Utorak, 6 Nov
➡ INTER vs Barcelona
Srijeda, 28 Nov
➡ Tottenham vs INTER
Utorak, 11 Dec
➡ INTER vs PSV
Добро, ПСВ се послаби на хартија ама нас ни лежат појаки противници пошто друга е мотивацијата кога играш против Тотенхем/Барселона, друга е против Беер Шева. Подобро нас да не потценат како противник него ние нив.

Kajgana Shop

На врв Bottom