POWER-MKD
Per aspera ad astra
- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 4.763
- Поени од реакции
- 645
Затоа сега нема жив човекСамо Атанасовски ја дигна цената со надеж на редуцирање на гужвите, што не им успеа, пак е џунгла и пак нема тушеви.
Затоа сега нема жив човекСамо Атанасовски ја дигна цената со надеж на редуцирање на гужвите, што не им успеа, пак е џунгла и пак нема тушеви.
Дсд Пелагонија е празна затоа нема гужваЗатоа сега нема жив човек
Здраво.Да те прашам каде се наоѓа во палас точно теретанава?До сега немам приметено... Дали има некој што ќе ми покаже бидејќи сум почетник и колку пари е месечно дали е поскапо со личен тренер и колку?Во последниве речиси 5 години ги имам свртено:
- Капитол 1,5 година. На почетокот беше одлична, потоа стана ненормална гужва и хигиена катастрофа.
- Синерџи 1,5 година, потоа стана гужва и проблем за паркинг.
- Во Александар Палас во последниве две години сум најзадоволен. Нема гужва, одлична хигиена (справи, тоалети, тушеви) и има паркинг.
Во Александар Палас хотелот е теретаната. 3.000 денари е месечно, доколку уплатиш за 3 месеци има попуст. Личен тренер во сите теретани е услуга која се плаќа дополнителноЗдраво.Да те прашам каде се наоѓа во палас точно теретанава?До сега немам приметено... Дали има некој што ќе ми покаже бидејќи сум почетник и колку пари е месечно дали е поскапо со личен тренер и колку?[DOUBLEPOST=1529870392][/DOUBLEPOST]
Џијат 500тче.Предлози за во Охрид, по пристапна цена?
Отворена е ФИД во автокманда пред недела дена на локација кај што беше порано Флекс, т.е. во зградата кај што е КАМ. Цената е зголемена за 50% и сега е 1200 ден. за месец, има некои нови справи старите се префарбани и има тушеви, посебна вентилација нема да има како што мислев и има само една клима за цел простор. Така да за тоа што се добива цената е превисока според мене.ФИД дали ја отворија на новата локација? Има нешто ново колку ќе и биде цената и некаде да се видат слики како ја средиле?
Тоа е кога нема конкуренција во близина, фала за инфо.Отворена е ФИД во автокманда пред недела дена на локација кај што беше порано Флекс, т.е. во зградата кај што е КАМ. Цената е зголемена за 50% и сега е 1200 ден. за месец, има некои нови справи старите се префарбани и има тушеви, посебна вентилација нема да има како што мислев и има само една клима за цел простор. Така да за тоа што се добива цената е превисока според мене.
Тренд е вежбањето, пред 12 години кога прв пат почнав и вежбав неколку месеци во теретаната немаше севкупно 30 членови, сега и во најголемата дупка имаш по над 100 членови. На почеток кога почнав со вежбање на прсти можеше да ги изброиш продавниците за суплементи во цела мкд, сега имаш на секој ќош.Која е оваа логика - теретани никнат на секој чекор и која од која поскапа а ниедна ништо асално не нуди.
За суплементи да не праиме муабет. Не ми е јасно толку ли профит праат шо изникнаа и тие сегде. И се истите производи и секоја нова со поскапи цени. Не ми е јасно како се конкурентни воопшто.Тренд е вежбањето, пред 12 години кога прв пат почнав и вежбав неколку месеци во теретаната немаше севкупно 30 членови, сега и во најголемата дупка имаш по над 100 членови. На почеток кога почнав со вежбање на прсти можеше да ги изброиш продавниците за суплементи во цела мкд, сега имаш на секој ќош.