нормално најефтино ќе поминеш да купиш материјал и на шифачка се друго е многу плус со цена...Знаете ли каде може да најдам фустан за Апсолвентска ?
И да не е изгор скапо ?
Во 2006 во Теранова.Каде и по која цена се наоѓаат фармерки или панталони над колена?
Цените како се движат?Во 2006 во Теранова.
Со тогашно ниво на инфлација и фактот дека Грујо сеуште не беше седнал на тронот да ни ја покака цела економија и куповна моќ, би рекла некаде околу 400-500.Цените како се движат?
Потражи во Југотон Скопје, ако не Алиекспрес нарачај има сигурно.Има ли некаде кај нас алки со логоа од рок бендови? Малку глупо прашање, ама стварно немам сретнатно некаде, ниту имам појма каде би можел да најдам. Благодарам однапред.
Потражи во Југотон Скопје, ако не Алиекспрес нарачај има сигурно.Се продаваат ли некаде маици со логоа на познати музички бендови? Немам сретнато никаде па затоа прашувам.
Лично мене од Беатина во Сити Мол многу ми се допаѓаат. Имам една од матура што ми е, се уште е во топ кондиција а и не се скапи. Досега сум немал лошо искуство.кошули квалитетни каде би можел да најдам?
Sent from my iPhone using Tapatalk