Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Кои попусти сега бре, знам има после 15 август до почеток септември и од 15 јануари до почеток февруари. За дрруги нека каже друг од искуство

испратено од мојот galaxy S7 edge користејќи тапаталк

Каде можам да најдам во градот добри максимум до 3000-3500 денари машки фармерки регулар фит ?

Зимска јакна што држи топло, многу лоши искуства имам со овај дел од гардеробата.

Гледам на фб на милитари шоп продаваат некои си виетнамки и тврдат дека до -20 степени гајле немаш.

Има некој искуство со нив или предложете нешто друго.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Мене уште никој не ми кажа за фармерки

Каде можам да најдам во градот добри максимум до 3000-3500 денари машки фармерки регулар фит ?
Добри е многу широк поим.
Генерално Зара одлични ги прават провери таму.[DOUBLEPOST=1510157831][/DOUBLEPOST]
Зимска јакна што држи топло, многу лоши искуства имам со овај дел од гардеробата.

Гледам на фб на милитари шоп продаваат некои си виетнамки и тврдат дека до -20 степени гајле немаш.

Изгледа ко тешка клошараана. За топлина материјал вика памук и полиестер.. А сигурен сум дека ја имам видено на реклама од али експрес.
Купи си во дуќан пробај итн. И ако сакаш топлина гледај пердуви и/или волна

Дечки дали ова го има кај нас во МКД и ако каде може да се најде? И како да го барам под кое име???
NV Holders

UF3Gw
Подвезици :pos:

Искрено асална зимска јакна што топли можеш да најдеш само низ Шутка и по другиве пазари. Ова до сега што имам видено по продавнициве (молови и поголеми продавници) каде што е доста скапо, се некако викаат дека грее и дека е квалитетно, ама мене ми изгледаат претенко за во зима.

Значи нема квалитетен бренд со пристојна цена во Мк?

Поарно за 3 илјади од пазар него 6 од продавница ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom