Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
E da ne sum ekstremist.Po casual rabotite sum. Kaj nas za ova da nosis treba d apatis od zelba da te primetat. BTW licno ne e loso sakoto samo i kosulata ista-ubiva se.
Ali to je POGBA i svaka njemu cast :)
Види, немој да мислиш дека јас се облекувам вака :D И јас се носам кежуал, иако приметив дека у последно време имам желба за нешто по екстремно, меѓутоа ништо нападно. Таква комбинација прв пат да ми се допадне во животот :D
Инаку, не сум тип што сака да биде центар внимание, напротив, ги избегавам таквите ситуации.
(а со тоа знам дека ќе сум) :вонзем:

Дали некој можеби знае каде може да се најдат производи од house 99 брендот на Дејвид Бекам?
Барам online ама нема достава за кај нас ...

Тегет костим, бела кошула, црни чевли и каиш, дали оди со бордо вратоврска? Или со која боја?

Тегет костим, бела кошула, црни чевли и каиш, дали оди со бордо вратоврска? Или со која боја?
Оди со бордо, инаку тегет ти е подобро со потемни кафеави кондури и кафеав каиш

Оди со бордо, инаку тегет ти е подобро со потемни кафеави кондури и кафеав каиш
Знам за тоа, ама не купив кафени туку црни... Штом и црни одат, тогаш на црни ќе останам овај пат. Фала за инфото

Какви чорапи би оделе на кремасти панталони и кафеави (не темно-кафеави) кондури?

Какви чорапи би оделе на кремасти панталони и кафеави (не темно-кафеави) кондури?
Зависи од пригодата, а и што носиш нагоре. Од еднобојни крем, кафени, бордо.
Јас типувам на карирани светло/темно кафено или бордо/кафено со точкици да разбие монотонија, лондон стајл :)

Горен дел светло сина кошула со сино сако (нешто потемно од кошулата).

Незнам дали прашањето е на место, ама ќе прашам....
Ова важи исклучиво за мажи кои носат брада, односно имаат таков стил....
Веќе одреден период под устата на долната вилица имам чешање на брадата и ми паѓа како првут, како бели ситни парчиња, се имав избричано и на месото каде што ме чешаше имав црвенило и дури како истанчена да е кожата па ставав масло од кантарион и се повлече, сега откако поранса пак брадата ме чеша и повторно паѓа како првут....
Па ме интересира да прашам, вие што носите брада, да не користите некој препарати против иритација на кожата пример масла, креми и др ?

Screenshot_2019-07-25-11-48-57-792_com.lbe.parallel.intl.jpg

Каде може да најдам зелена кошула налик на оваа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom