Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Знаете ли каде може да најдам фустан за Апсолвентска ?
И да не е изгор скапо ?

Каде можам да најдам вакво? Не ни мора да е ваков дезенот, битно ми е да е Adidas Originals.
30715296_2151636151529648_7324509859343237120_n.jpg

Знаете ли каде може да најдам фустан за Апсолвентска ?
И да не е изгор скапо ?
нормално најефтино ќе поминеш да купиш материјал и на шифачка се друго е многу плус со цена...

Каде и по која цена се наоѓаат фармерки или панталони над колена?

Се продаваат ли некаде маици со логоа на познати музички бендови? Немам сретнато никаде па затоа прашувам.

Цените како се движат?:pos:

Со тогашно ниво на инфлација и фактот дека Грујо сеуште не беше седнал на тронот да ни ја покака цела економија и куповна моќ, би рекла некаде околу 400-500.

Сега искрено не знам ни кај има, не па колку коштаат. :D

Има ли некаде кај нас алки со логоа од рок бендови? Малку глупо прашање, ама стварно немам сретнатно некаде, ниту имам појма каде би можел да најдам. Благодарам однапред.

2BDF107C00000578-3218271-Slick_Rapper_producer_and_filmmaker_Ice_Cube_46_looked_slick_in_-m-39_1441112825351.jpg

Ваква црна кошула скроз со кратки ракави малку поширока да не биде тесна Ајс Кјуб мадафака
???

Има ли некаде кај нас алки со логоа од рок бендови? Малку глупо прашање, ама стварно немам сретнатно некаде, ниту имам појма каде би можел да најдам. Благодарам однапред.
Потражи во Југотон Скопје, ако не Алиекспрес нарачај има сигурно.

[DOUBLEPOST=1528455611][/DOUBLEPOST]
Се продаваат ли некаде маици со логоа на познати музички бендови? Немам сретнато никаде па затоа прашувам.
Потражи во Југотон Скопје, ако не Алиекспрес нарачај има сигурно.

Последно уредено:
кошули квалитетни каде би можел да најдам?

Sent from my iPhone using Tapatalk

кошули квалитетни каде би можел да најдам?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Лично мене од Беатина во Сити Мол многу ми се допаѓаат. Имам една од матура што ми е, се уште е во топ кондиција а и не се скапи. Досега сум немал лошо искуство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom