- Член од
- 1 декември 2014
- Мислења
- 2.425
- Поени од реакции
- 4.838
Ај да не давам јавно инсајдерско инфо, ќе ме утепаат ако прочитаат уште тие неколку луѓе задолжени за организација

Здравје после скопски
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај да не давам јавно инсајдерско инфо, ќе ме утепаат ако прочитаат уште тие неколку луѓе задолжени за организација
Здравје после скопски
Не ти треба број за да трчаш, можеш и рандом да отидеш и да се промаеш у група. Сеедно би ти било зошто и да имаш број, резултатот нема да биде на твое име.Да не продава некој бројче за на скопски за на 5км ?
Popustot od RiSport 15%, 20% na Spa i Neuromedica 70% na medicinski pregledi. Drugoto ako ne ispustiv nesto, gluposti.Има нешто вредно у дигиталниов пакет?
Нема да ме тргнат од патека?Не ти треба број за да трчаш, можеш и рандом да отидеш и да се промаеш у група. Сеедно би ти било зошто и да имаш број, резултатот нема да биде на твое име.
Друже 5ката ја трчаат 3000 луѓе, никој не ни те гледа дали си со бројче или не. Само зошто би го правел тоа, има многу што се пријавуваат од средно некое школо а не трчаат, бројчињата остануваат и се фрлаат, ако ти е за трчање само со бројче, најди некој наставник (таму се пред триумфална сите ќе видиш) и прашај дали имаат вишок бројче некој да не трча. Сите се коректни луѓе, ќе ти излезат во пресретНема да ме тргнат од патека?
Требаше друг да ме пријави да трчаме штафетен маратон али последен момент се распадна екипата и останав непријавенDrugarov ne prasa koj kade ke trca i so sto vreme a ne se ni prijavildddddd
Ubav vkus imaat elektrolitite od Vitargo, samo po upatstvoto spremaj gi, vo Poleo ti drdaat nekako da gi delis ne znam sto xD ja mu veruvam na proizvoditelot.За маратон има и енерџи гел и витарго она у прав изотоник шо се раствора и некое body sun milk![]()