Трчање, Скопски Маратон и останати атлетски настани во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да не давам јавно инсајдерско инфо, ќе ме утепаат ако прочитаат уште тие неколку луѓе задолжени за организација :D
Здравје после скопски

Многу би сакал да дојдам, искрено. Веќе ми е во план претходниот викенд да трчам 10к во Охрид ама не знам како ќе бидам со обврски за следниов викенд кај вас. Радо би, најискрено ама има време, морам да испланирам.

Да не продава некој бројче за на скопски за на 5км ?

Да не продава некој бројче за на скопски за на 5км ?
Не ти треба број за да трчаш, можеш и рандом да отидеш и да се промаеш у група. Сеедно би ти било зошто и да имаш број, резултатот нема да биде на твое име.

Има нешто вредно у дигиталниов пакет?

Не ти треба број за да трчаш, можеш и рандом да отидеш и да се промаеш у група. Сеедно би ти било зошто и да имаш број, резултатот нема да биде на твое име.
Нема да ме тргнат од патека?

Нема да ме тргнат од патека?
Друже 5ката ја трчаат 3000 луѓе, никој не ни те гледа дали си со бројче или не. Само зошто би го правел тоа, има многу што се пријавуваат од средно некое школо а не трчаат, бројчињата остануваат и се фрлаат, ако ти е за трчање само со бројче, најди некој наставник (таму се пред триумфална сите ќе видиш) и прашај дали имаат вишок бројче некој да не трча. Сите се коректни луѓе, ќе ти излезат во пресрет

Drugarov ne prasa koj kade ke trca i so sto vreme a ne se ni prijavil :Ddddddd

Drugarov ne prasa koj kade ke trca i so sto vreme a ne se ni prijavil :Ddddddd
Требаше друг да ме пријави да трчаме штафетен маратон али последен момент се распадна екипата и останав непријавен :)

Абееее барем безопасни да ставеа во стартните пакети! До толку ниеден спонзор нема да стават нешо, барем по еден магнезум! Срамота е.

Јас во едниот пакет добив еден магнезиум во другиот што го земав немаше а нема ни безопасни :ROFLMAO:

Nema listovi i gluposti zosto se vklucile na akcija za zacuvuvanje na zivotnata sredina, toa go izjavija uste pred NG, zatoa ni gi pratija na mail.

Ama spisanie sto nema i paketive shto se shturi e tragedija.

За маратон има и енерџи гел и витарго она у прав изотоник шо се раствора и некое body sun milk :D

За маратон има и енерџи гел и витарго она у прав изотоник шо се раствора и некое body sun milk :D
Ubav vkus imaat elektrolitite od Vitargo, samo po upatstvoto spremaj gi, vo Poleo ti drdaat nekako da gi delis ne znam sto xD ja mu veruvam na proizvoditelot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom