НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета за кралот, одвај тепват со 44 негови поени, и 2 клучни потези во напад и одбрана. Готово и од ОКЦ, треба чудо да се случи во второво за да се спасат утакмицава и воедно и франшизата да ја спасат.

Кралот сам играл, ама заборавил дека ова е тимски спорт па така ќе налета на тим кој игра тимски и 4:0 комотно ќе си изгуби, со 20+ разлика секоја утакмица.

Кралот сам играл, ама заборавил дека ова е тимски спорт па така ќе налета на тим кој игра тимски и 4:0 комотно ќе си изгуби, со 20+ разлика секоја утакмица.

И?!

Па нема тим со кој да игра тимски.. Мора 40+ за да имат шанса..

ЏР 0-8 од поле за 0 поени во 33мин.. Лав 2-11

Па нема тим со кој да игра тимски.. Мора 40+ за да имат шанса..

ЏР 0-8 од поле за 0 поени во 33мин.. Лав 2-11
Ај ЏР ок, тој е истиот играч цело време, дај му кога е сам он ќе си ги испуца тие десетина шутеви. Е сеа некад ќе погоди 9 од 10, некад 0, али Лав колку е паднат............. Вчера два чисти зицери од под кош промаши, нешто што ни аматер не би го направил. Нема никаква самодоверба, очаен е целиот.

ОКС ја сквернават кошарката, секој напад е изолација или пик на Рас со Адамс, Били ДНОнован експертиза на дело. Поарно да си испаднат од Јута, 4-2 и чао џаци, отколку да ги посрамоти Хјустон или ГСВ со метла и 30 разлика во просек.

Не знам што очекувате Леброн да праи? Да не шутира кога цел тим му е тиња? Па ако не зема толку шутеви до сега Кавс метла ќе јадеа.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Последно уредено од модератор:
Не знам што очекувате Леброн да праи? Да не шутира кога цел тим му е тиња? Па ако не зрма толку шутеви до сега Кавс метла ќе јадеа.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Што е најтрагично и тие "толку" шутеви што ги зборат не се воопшто многу. За суперстар 23 шута ако се многу, тогаш не знам што не е. Сите по толку зимаат.

Синоќа си ја спаси кариерата Вестбрук, ако изгубеа 4-1 сигурно заминуваше Џорџ. И после напуштањето на Дурант и Џорџ тешко која ѕвезда ќе сакаше да игра со Рас.

Si ja spasil karierata? Toj sirotiot si ima slika od SAMPIONOT kevin do krevet, i uste ne moze da se pomiri sto si zamina. Dodeka nekoj ke ripa ko magare za statovi, nekoj ke redi prsteni uste dolgo dooolgo

Синоќа си ја спаси кариерата Вестбрук, ако изгубеа 4-1 сигурно заминуваше Џорџ. И после напуштањето на Дурант и Џорџ тешко која ѕвезда ќе сакаше да игра со Рас.
Демек со 4-2 нема да си замини Џорџ?

Демек со 4-2 нема да си замини Џорџ?
Ја врти серијава Оклахома.
Преголем мотив ти дава од -25 да тепаш у текма од која зависи цела сезона.
Нормално, голем психолошки удар за Јута.
Мислам дека ќе им се деси реприза од финалето 2016та. Ќе видиме :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom