Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Свесен ли си дека патиш од "Господов комплекс"? Како тоа ние сме сезнајковци а ти го цитираш секој пост овде и се правиш паметен? Кликни на линкот подолу, има време додека си млад. Ако нагазиш во 30те со тој став си наебал.
https://forum.kajgana.com/threads/Господов-комплекс.64551/

:pos:Слатко ме насмеа

Хаха 1 на Индиана вечер е еден од најбезвредните типови овај викенд.

Кавс 2ка 2.05 и кулирајтеси.

кулирајсисегатиок?

Чекај сеа да паднам на некоја друга за да се правиш паметен, оти нели ти професионалецот мора да си во право. :cool:

indiana.png

кулирајсисегатиок?

Чекај сеа да паднам на некоја друга за да се правиш паметен, оти нели ти професионалецот мора да си во право. :cool:

Прегледај го приврзокот 189478
Сеа ќе ти пиши дека можеби типот поминал ама немал вредност.И дека ако играш на долг рок вакви типови ќе си во минус.

Сеа ќе ти пиши дека можеби типот поминал ама немал вредност.И дека ако играш на долг рок вакви типови ќе си во минус.
Омилен муабет.

Фаќаш 10 пати по ред 1.5 квота "hehe brat4e mozda ti pogoduvas ali nema vrednosta ova nema nikakva logika zasot igras"

Единаееттиот пат паѓаш "hehe ti rekov ja. namesto kako mene celo vreme da igras 5 kvota i da pagjas 7 od 8pati....glup ti e tipot iako go fati"

Пошто утре во кладилница нема да те исплатат ако не ти имал вредност типот..

Хаха 1 на Индиана вечер е еден од најбезвредните типови овај викенд.

Кавс 2ка 2.05 и кулирајтеси.
Хахахаха кажи му брат нема никаков валуе коефициентот. Ќе си играме ние 2ка на Кавс затоа што има вредност. Јебеш све друго :cool:

Разбери дека некој игра за „забава“ и да му биде поинтересно. 100 денари горе долу не менуваат ништо. Дали си ги дал за кладилница, кафе, цигари, сончоглед, исто срање.

А на страна што имаше огромно валуе квотата на Индијана, кога сме веќе кај вредноста на квотите. :D Кливленд не знаат кај тераат, првата ја загубија а втората едвај ја добија, а Индијанаполис е едно од најтешките и најжешките гостувања во НБА. Неоправдано беше Кливленд мини фаворит, мислам дека и четвртата ќе ја изгубат.

Мене ме сјеба Оладипо овер, константно го удвојуваа Кливленд и имаше лесни поени за Богдановиќ и компанија.

Железничар за денес, 1.50.

Па од овие муабети вредност,валуе глупости еден тип се нема напишано на темата,искрено имам 500 денари пишувам 10 тикета по 50 денари и нема ни еден валуе голем кур,ете интересно ми е во 16:00 на милион англиски утакмици да си пратам и да свират голови на 30 секунди,ако можите да кажите тип што ќе помогне арно а не само солење памет на другите како да играат.Као демек јас само типови со вредност играм и у маало веќе почнаа да ме викаат Бил Гејтс оти маме му прееебав на кладилнциите.

Дајте еднаш разберете, концепт на играше синглови со претпоставена вредност се однесува на оние луѓе кои сакаат да заработуваат од кладењето, односно да живеат од тоа. Тоа е ЕДИНСТВЕНИОТ начин долгорочно да се биде во плус. Значи НЕ ПОСТОИ друг начин, ова сфатете го буквално. Тука не зборувам за ликови како тој од Прилеп, него му падна на лото, тоа нема никава врска со кладење.

Сите други кои се кладат рекреативно, компулсивно, за забава, за друштво со пријателите немаат никаква потреба да следат никаков концепт на вредност. И самата вредност на еден тип се губи кога ќе се стави на комбо тикет. Значи, секој нека игра како сака, никој никого не тера да игра синглови и да бара вредност во истите.

Каљари-Болоња 1 (2.05 коеф.) утре од 12.30

Интересно е тоа што минатата недела изиграв три италјански парови (Каљари-Удинезе 1, Џенова-Кротоне 1 и Киево-Торино 2), а само Торино го постирав овде и тие завршија 0-0, а другите две влегоа. Некој малер има темава мамката :D

Нејсе Болоња мислам дека се обезбедени на табелата, имаат до крајот и уште некоја утакмица каде да потсоберат некој бод за да дојдат до 40 отприлика, па затоа мислам дека утре се печени да изгубат. Каљари е на 32 бода, на четири над зоната за испаѓање, а до крајот играат со поквалитетни противници од нив (Сампдорија, Рома, Фиорентина, Аталанта) кои што многу веројатно ќе бијат битка за излез во Европа, особено Рома која што ќе се бори за влез во ЛШ. Забегав малку, крајно небитно, поентата е дека за Каљари ова е најлесниот меч до крајот, така да мислам дека овие три бода им се клучни за мирна завршница и опстанок, особено со фактот што ќе бидат потребни според проекциите 36-37 бодови за опстанок.

Boce gledas deka te zakopaa, ustvari sam se zakopa i uste kenjas... Eden zezok shamar za tebe ... Da te resetiram treba vo fabricka sostojba mnogu si retardiran ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom