Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сум болен по поен или коефициент и малце да го намалат ми смета.
te razbiram i jas live ko ke cekam nekoj natprevar da pocnit da se krevat koef si stavam odreden koef na koj bi go igral ama za 1,05 ne se ciganam do tolku :D

Nego NBA znalci GSW i Toronto ziceri utre? SAS bez Lenard se ili ?

te razbiram i jas live ko ke cekam nekoj natprevar da pocnit da se krevat koef si stavam odreden koef na koj bi go igral ama za 1,05 ne se ciganam do tolku :D

Bi trebalo da tepaat ama daleku se od ziceri. Osobeno Toronto, ful sostav se Washington, im se vrati Volot, mozhesh da gi probash ama spored mene daleku od sigurni se.

Ќе се слушниме за некое време :D
Не викам дека нема да пројде типот, ама мислам дека стварно е 2.40 премала квота за ова. Не се за потценување ни Торонто ни Филаделфија, реално барем 3.50+ да е да вреди вака не знам..

Ееее Лесор Лесор,циган глуп,боља шанса за кош у задњи секунд неможеше и утна чист путбек....Дај боже и утре да тепа Будучност,мочковци.... цела утакмица водеа

Chitash na net deka Korona so vtor tim i mladinci ke doe na gosti kaj Lech shto se borat za titula, se uletuvash jako na 1 i t1 iiiiiii...ostanuvash so kureto vo raka, duri ni eden gol ne dadoa. :))

Ееее Лесор Лесор,циган глуп,боља шанса за кош у задњи секунд неможеше и утна чист путбек....Дај боже и утре да тепа Будучност,мочковци.... цела утакмица водеа
ne vodea bas cela, posledna cetvrtina poise u negativa pominaa, a lesor kretenot na kraj od odbojka so edna raka sakase da dade, a sam bese ovie idiotive od buducnost staticno go pratea sutot mislea ke istece vreme, ali lesor bese uste pogolem idiot, namesto so dve da ja fati i od odbojka rutinski da privrsi izbrza so edna raka sakase i utna normalno, so drugi zborovi u bunilo bese i panika, ne bese svesen deka e celosno sam i imase trening rutinski kosh..
Ne se igraat zvezda momentalno, toplo ladno se cela sezona, antic im e povreden sto im e ogromen minus koga igraat odbrana, duplo poslabi se bez nego vo toj segment, a i napadite im se ocajno organizirani, ovoj Alimpijevic uste uci kako da bide trener, na praksa e doen u zvezda, a i realno dosta poslab roster imaat od lani plus 32 godisen neiskusen i neavtoriteten trener.

Ау не.

не дека сум НБА експерт али Спарс знаат да играат против ГСЊ, и особено Ваштингтон знаат против Репторс.

Јас како Репторс фан можам да ти кажам дека цела сезона Торонто играа 4 меча против Вашингтон и во сите 4 Визардс беа без Вол. Сериајта заврши 2-2 во регуларен дел.

Би ги играл Торонто зицер 7.5 хендикеп 2ка некој ако има додатен или шо знам....истово важи и за Вориорс-Спарс 2ка со 7.5 хендикеп додатен

Иначе....има негде во нашиве кладилници за уплата кој ќе добие серија во плејофов? Или некои такви ствари? број на утакмици или шо знам?

Последно уредено:
Ау не.

не дека сум НБА експерт али Спарс знаат да играат против ГСЊ, и особено Ваштингтон знаат против Репторс.

Јас како Репторс фан можам да ти кажам дека цела сезона Торонто играа 4 меча против Вашингтон и во сите 4 Визардс беа без Вол. Сериајта заврши 2-2 во регуларен дел.

Би ги играл Торонто зицер 7.5 хендикеп 2ка некој ако има додатен или шо знам....истово важи и за Вориорс-Спарс 2ка со 7.5 хендикеп додатен

Иначе....има негде во нашиве кладилници за уплата кој ќе добие серија во плејофов? Или некои такви ствари? број на утакмици или шо знам?
Имаш во моцарт алтернативни хендикепи и помал и поголем од оригиналот

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

Киево-Торино 2ка, 2.28 коефициент.

Ја чекам Хамбургер гг1 и нормално пречка =/

За смрдлињата Севиља нема што да речам ...

Ако ја играш 2ка играј ја поодобро 2 и ГГ.Мислам дека секако Киево ќе боцни еден.Можеби уште во првото полувреме.Ништо чудно и 1/2 нешто..[DOUBLEPOST=1523715214][/DOUBLEPOST]
Ја чекам Хамбургер гг1 и нормално пречка =/

За смрдлињата Севиља нема што да речам ...

И мене ми е ГГ.Само ГГ па мора да се потиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom