dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.412
- Поени од реакции
- 85.364
Не е баш Superhero movie ама ај ќе пишам тука
Ready Player One да го гледате
И ептен е нереaлен
[DOUBLEPOST=1522794589][/DOUBLEPOST]

хмм...Њу Мутантс делуваше готово..шо знам...помал буџет има, помал сетинг...а за Фениксов..лол, уопште не сум изненаден се очеквуаше ова...ама Њу Мутантс...богами ептен ги променија..хмммм

Ready Player One да го гледате

И ептен е нереaлен
Мало дете игра видео игра онлајн и ниту еднаш не опцу мајка?????? ГЕТ АУТ ОФ ХИР УИТ ДЕТ БУЛШИТ
Аааа прв пат слушам за ова, фала за информацииве во темаваПосле Њу Мјутантс, Фокс го бутнаа и Дарк Феникс во 2019та. Остануваат само со Дедпул оваа година. Од студиото нема ништо ''официјално''.
Догодина биче огромна гужва, ма да искрено загрижен сум за Њу Мјутантс. Филмот требаше да е во кино за месец дена, а сега премиерата му ја буткаат по втор пат и (ваљда) ќе излезе скоро година ипол подоцна од иницијалниот датум. Овие рокади гарант значат и Х по сто пати на мочаниот им Гембит филм, кој викаа дека ќе го вадат во првиот квартал од 2019та.
- Х-Мен: Дарк Феникс / февруари 2019
- Њу Мјутантс / август 2019

хмм...Њу Мутантс делуваше готово..шо знам...помал буџет има, помал сетинг...а за Фениксов..лол, уопште не сум изненаден се очеквуаше ова...ама Њу Мутантс...богами ептен ги променија..хмммм