WWE

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да не гледаше некој Wrestle Kingdom 12 на јапанциве? :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ne, sto e toa

Sent from my iPhone using Tapatalk
Најголемиот настан во NJPW (што е најголема кечерска компанија во Јапонија)

Џерико беше дел од настанот го потпишале за кратко за настанов само, сега мислам дека е слободен пак да се врати во WWE ако сака...што би било јако во еден месец за две компании да се бори ако се врати на Royal Rumble на пример :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
И ете, најавен е другиот понеделник на RAW да биде Џерико...а пред 2 недели беше во Јапан.

Отвара ова многу можности за некои кросовери во иднина можда

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ок, кој кур како темава стигнала до 100 страни уопште? :D ДУри сега гледам.

Него...не дека некој ја чита темава..ама..

Ензо Аморе е отпуштен. Штета и тоа огромна али јбг, сам си е крив.

Ако прати некој, нели беше овинет дека силувал наводно некоја...и беше суспендиран за тоа..

Ама тоа што ме радува е дека WWE не го отпушила поради тоа и сепак нели фала богу се водат од тоа дека секој е невин додека не се докаже спротивното..

Отпушен е поради тоа што од Октовмри имало полициско истражување за ова изгледа, а тој не им кажал за ова.

Има компанијава некоја moral policy, каде што ете ако криеш некои вакви битни работи од фирмата може да те отпуштат.

Така да..јбг..сам си е крив. Се надевам некад ќе се врати ма да не верувам.

П.С. Спремни за Ројал Рамбл (сите еден што го читате ова? :D )

Вака нема некои фаворити...шо знам...Роман или Шинсуке могуче да тепаат...ама не би се изненадил за некој плот твист ко Фин да тепа..трет некој од страна да тепа...едноставно не гледам во моментов...

Член од
4 декември 2011
Мислења
76
Поени од реакции
38
Kakov sinsuke, vrska nema
Sakam da tepa nekoj veteran legenda ako ubacat.. batista da se vrati

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Well, то е, офиицјално се откажувам од било каква надеж во било која идна WM дека ќе има добри (и) unpredictable мечеви.

Ептен се предиктбл Дизни работиве на WM, за добри мечеви ќе треба да чекаме SummerSlam или вообичаено и ППВто после WM и MITB имаат кул букинзи...уствари сите помали ППВиња имаат анпредиктабл ствари освен WM :D WM е поише за луѓе што пратат два пати годишно..

Ваљда ќе бидат Брок-Роман и ЕјЏеј-Шинсуке....и Роман и Шинсуке ќе тепаат. Ваљда и HHH-Браун ќе биде меч ваљда и тоа No DQ...и таму Браун тепа и тоа се главните мечви..

Другово најзабавно ќе биде во undercard-от, може таг тимовите да бидат добри...ама ваљда и не :D Жениве може да изненадат...

Џордан вс Сет ако биде меч ќе биде добар тоа ми е dark horse за меч што ќе го украде шоуто ако се деси..

Не знам со Харди и Бреј што ќе прават и тоа ќе е интересно.

Друго..то е, ништо посебно :D

Сена ме интересира што ќе прави, а и Ортон исто нема нешто посебно...можда Ортон-Корбин ради реда ќе го стават да го put over Корбин шо знам...

А сена...шо знам...Тејкер ваљда е пензиониран...можда Фин? Можда...па не знам, ептен рандом ситуација има Сена, али секако и тоа ќе биде добар меч со кој и да е...

Уствари ми текна бе...Самоа Џо.....ете...Самоа Џо ќе го тепа Сена...

Исто не би се изненадил за Џиндер и Браќава против Њу Деј меч да имаат...

Не знам и со Русев што ќе прават...можда он вс Aiden? хмм..

Исто не знам Курт дали ќе се бори..

Све е предиктбл да му еам матер :D

Еве да пробам уште од сеа па ќе се цитирам да видам колку сум бил во право:

Роман и Шинсуке нови шампиони
Bludgeon Brothers нови таг шампиони
Самоа Џо го тепа Сена
Џордан го тепа Сет
Браун го тепа ХХХ

Од ова останатово:

Ако не освои титула пред тоа Hideo Itami нов шампион на крузервејтс
Ривајвл могуче исто нови таг шампиони да бидат
Асука нов шампион кај жениве ако има титула меч
Шарлот ќе изгуби титула....могуче и против Кармела со МИТБто на крај да се вмеша..

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Никој не ја чита темава али ако :D Спремни за Манија во недела? :D

И вака на пар месеци пред СамрСлем...ќе пробам да предвидам пар меча:

Браун вс ХХХ
Сена вс Самоа Џо
Ронда вс Ниа Џакс

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
СЕ ШПЕКУЛИРА ДЕКА РЕЈНС ЌЕ БИДЕ НОВИОТ УНИВЕРЗАЛЕН ШАМПИОН, А ЛЕСНАР ЌЕ СЕ ВРАТЕЛ ВО УФЦ!??? :zloo:
[DOUBLEPOST=1522978246][/DOUBLEPOST]

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
СЕ ШПЕКУЛИРА ДЕКА РЕЈНС ЌЕ БИДЕ НОВИОТ УНИВЕРЗАЛЕН ШАМПИОН, А ЛЕСНАР ЌЕ СЕ ВРАТЕЛ ВО УФЦ!??? :zloo:
Па за Реинс знаеме веќе од дамна дека ќе тепа :D
За Леснар..кој го знае, цело време со тоа ги плаши овие дека ќе си оди и цело време му даваат договори :D

Еве сега газдава на УФЦ кажа дека е убеден дека Леснар ќе се врати наскоро.

Ќе биде интересно ако Леснар се врати во УФЦ, баш ме интересира во каква форма е. Башка очигледно е дека и он ептен сака да се врати така да...видичемо.

Иначе од целава Манија уствари најмногу ме интересира кој ќе биде партнер на Браун, се друго ми е онака предиктбл :D

Вечер ќе има хол оф фејм а утре ќе има NXT....богами можеби ќе гледам утре NXT, делува интересно card-от

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Ништо од шпекулациите, Рејнс си доби крвав ќотек, ѕвер си е ѕвер. Строман викна мало дете за партнер хаха, ама важно си победија. Кој знае што ќе се случи со Овенс и Зејн, Ронда изгледа како и секогаш опасна, Ролинс ја освои интерконтиненталната титула, иако искрено очекував тоа да биде Балор o_O. Ме изненади и победава на Махал, а сите навиваа за Русев да биде американски шампион. Интересна ситуација, Вајат му помогна на Харди да победи на Меморијал Ројал...многу интересни резултати. :)

http://watchwrestling.nl/watch-wwe-wrestlemania-34-2018/

Резултати, Wrestlemania:
Brock Lesnar beats Roman Reigns to retain WWE Universal Championship

Braun Strowman and Nicholas beat Seamus and Cesaro to become new tag-team Champions

AJ Styles beats Shinsuke Nakamura to retain WWE Championship

Nia Jax beats Alexa Bliss to become new Raw Women’s Champion

Daniel Bryan and Shane McMahon beat Kevin Owens and Sami Zayn

The Undertaker beats John Cena

The Bludgeon Brothers beat The Usos and The New Day to become the new Smackdown Tag Team Champion

Ronda Rousey and Kurt Angle beat Triple H and Stephanie McMahon

Jinder Mahal beats Randy Orton, Bobby Roode, Rusev to become the new United States Champion

Charlotte beats Asuka to remain Smackdown Women’s Champion

Seth Rollins beats The Miz, Finn Balor to become the New Intercontinental Champion

Naomi wins Women’s Battle Royal

Cedric Alexander beats Mustafa Ali to become the New Cruiserweight Champion

Matt Hardy wins Andre The Giant Battle Memorial Royal

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Да ги пофалам у последно време букингов им е ептен непредвидлив, свака част.

Чудна Манија.

Предолга секако. Саат-два мораше пократка да биде али то е.

Некако ми изгледа како да ја букирале Манијава и им се скурчило, се надрогирале за последниов саат :D

Ај вака меч по меч на кратко:

IC title match - Сосема во ред меч, можеше и бољи, некако ептен набрзина дојде се али ок меч. Штета што не им дадоа малце повеќе време можеа и бољи

Шарлот-Асука - И ете го првиот твист на вечерта. Топ меч. Еден од најдобрите женски мечеви можда икада..шо знам

US title match - Ех. Онака. Скоро сите освен Русев имаат сличен спор стил на борење така да се очекуваше ваков меч.

Mixed match - Меч на вечерта за мене. Ронда и Курт ме импресионираа. Одличен меч.

SD tag match - Ех.

Тејкер/Сена - Им потрошија за џабе WM меч на двајцава, али ај, демек да се рече дека се десило. Очигледно Тејкер не можел за повеќе па ај вака..шо знам.

ДБ/Шејн вс КО/Семи - Мех. ДБ изгледаше добро.

Ниа/Алекса- Мех

AJ/Shinsuke - Мех

RAW tag match - лол уат. кој му текнува ова бе? Као..уат? Ако детево беше актер онда предобар актер е :D Неам појма кое е детево сега ќе го гуглам ама....лол уат??? Забавно али ипак....лол бе

Брок-Роман - Кој ги букира ствариве бе? Као ок, сфаќам, ова треба да го стави оувер Роман ама....прееемногу Ф5 имаше тука...шо знам...очеквуав крв да има до душа...ама се пред тоа беше ..ех...ту мач бе. Нат бед меч али стварно не знам зошто мораше милијарда Ф5 да има..

Не очекуван исход секако, ќе видиме кај ќе одат после ова.

Шинсуке е добар потег што е heel, пошто е оверрејтед до крај и не успеа ни со AJ да извади добар меч и очигледно публиката сфаќа дека смарковиве се шупаци што го оверрејатаат овој.. ќе видиме, можеби ќе испадне нешто, секако последна шанса му е ова на Шинсуке да биде релевантен..ако за една година пак не биде интересен...то е, мидкард бајо мој.

Ова со КО/Семи е најретардираниот сторилајн евр што има 0 смисла. Што ќе дешава сеа неам појма, ваљда ќе дојде нов ГМ и ќе ги вработи и пак уште пар месеци ќе го цедат ова само сега со ДБ како натпреверувач..

Чудна ВМ бе..почна предобро ама после некако премногу мех ствари.

Нат бед ама нат грејт идр. Онака.[DOUBLEPOST=1523305225][/DOUBLEPOST]
Ништо од шпекулациите, Рејнс си доби крвав ќотек, ѕвер си е ѕвер. Строман викна мало дете за партнер хаха, ама важно си победија. Кој знае што ќе се случи со Овенс и Зејн, Ронда изгледа како и секогаш опасна, Ролинс ја освои интерконтиненталната титула, иако искрено очекував тоа да биде Балор o_O. Ме изненади и победава на Махал, а сите навиваа за Русев да биде американски шампион. Интересна ситуација, Вајат му помогна на Харди да победи на Меморијал Ројал...многу интересни резултати. :)
И ја очекував Балор ама..ништо. После повредата ниту една титула не освои..кој знае што ќе биде со него..

Али добри swerves Имаа резултативе секако :D Исто и со Русев не знам што ќе прават..

Ова со Харди/Бреј може да биде интересно..ќе видиме..

Изгледа Мет Харди ќе му ја спаси кариерата на Бреј :D

Член од
4 декември 2011
Мислења
76
Поени од реакции
38
Брок зверка

Се слагам сена - тејкер не мораше да се деси

Мечот на вечерта курт-роуди со ххх-стефани

Член од
29 ноември 2010
Мислења
773
Поени од реакции
334
На оваа Манија би и дал 6/10. Доста неочекувани исходи.

Леснер-Роман. Еден од најлошите МЕ во историјата. Публикава пак не застана позади Рејнс па така за џабе изгубија цела година во градење на мечот. Сега пак ќе имаат меч во Саудиска Арабија :facepalm: Тука би требало Роман да ја земе титулата оти има доста фанови. Ама ќе биде јако ако пак изгуби или пак му свири публиката :D Ако не ја освои титулата во СА вајда е толку со пушот да биде ФотК. Веројатно ќе им дадат шанса на Брајан и Браун Строуман. Со Брок не знам што се случува. Денеска има новости дека потпишал нов договор со ВВЕ ама од друга страна Дана Вајт кажува дека има договор со УФЦ. Ако победи во Саудиска Арабија очекувам титулата да ја изгуби против Лешли на Самерслем или догодина на ВМ (од Брајан или Браун). Се надевам нема да има Брок-Роман 3 догодина.

Стајлс- Накамура. Ако од мејн евентот не очекував некој супер меч, ова ми беше најголемото разочарување. Претходно има меч со 5 цвезди ама мечов беше баш лош.Накамура сеуште нема добар меч во ВВЕ шо е баш штета. Ќе видиме што планираат со хил трнов. Не верувам дека публиката сака Накамура да биде хил ама немаше што друго да се направи. Не знам дали ќе имаат друг меч ама на Самерслем очекувам да биде Накамура или Ај против Брајан за титулата.

Брајан и Шејн- Овенс Семи Зејн. Солиден меч. Подобар од предходните два (секако очекувам подобри од Брајан во иднина). Изгеда добро Брајан после повредата. Семи и Овенсочекувам да одат на Raw одкако ќе бидат отпуштени.

Тејкер-Сина. Краток меч и брза победа на Тејкер (вајда толку може да издржи на тие години). Не беше ништо посебно мечот. Сина како џобер веќе цела година (што е штета). Веќе никој не добива ништо со победа над Сина оти губи мечеви кај ќе стигне. Очекувам реванш на Самерслем.

Мечов за УС титулата. И овој доста слаб меч и уште полош победник. Не ја научија лекцијата со Џиндер. Мислам дека требаше Русев да победи оти јасно беше дека публиката е на негова страна а и не знам шо ќе прави сега.

Ронда/Англ-ХХХ/Стефани. Најдобар меч на вечерта. Ронда баш ме изненади и имаше одлично издание. и ХХХ и Стефани беа добри(само Курт не беше на нивото). Ронда вајда ќе оди по титулата сега. А со ХХХ не знам шо ќе биде (исто ко Сина има премногу порази веќе).

Шарлот-Асука. Добар меч и мило ми е што Асука конечно изгуби.

Ролинс-Балор-Миз. Според мене вториот најдобар меч на ВМ. И јас очекував Балор да победи(оти Сет веќе имаше два добри ВМ моменти прптив ХХХ и со Брок/Роман) ама очекувам дека они ќе продолжат со фуедод а Миз ќе оди на СДЛ.

Kajgana Shop

На врв Bottom