Да ги пофалам у последно време букингов им е ептен непредвидлив, свака част.
Чудна Манија.
Предолга секако. Саат-два мораше пократка да биде али то е.
Некако ми изгледа како да ја букирале Манијава и им се скурчило, се надрогирале за последниов саат
Ај вака меч по меч на кратко:
IC title match - Сосема во ред меч, можеше и бољи, некако ептен набрзина дојде се али ок меч. Штета што не им дадоа малце повеќе време можеа и бољи
Шарлот-Асука - И ете го првиот твист на вечерта. Топ меч. Еден од најдобрите женски мечеви можда икада..шо знам
US title match - Ех. Онака. Скоро сите освен Русев имаат сличен спор стил на борење така да се очекуваше ваков меч.
Mixed match - Меч на вечерта за мене. Ронда и Курт ме импресионираа. Одличен меч.
SD tag match - Ех.
Тејкер/Сена - Им потрошија за џабе WM меч на двајцава, али ај, демек да се рече дека се десило. Очигледно Тејкер не можел за повеќе па ај вака..шо знам.
ДБ/Шејн вс КО/Семи - Мех. ДБ изгледаше добро.
Ниа/Алекса- Мех
AJ/Shinsuke - Мех
RAW tag match - лол уат. кој му текнува ова бе? Као..уат? Ако детево беше актер онда предобар актер е

Неам појма кое е детево сега ќе го гуглам ама....лол уат??? Забавно али ипак....лол бе
Брок-Роман - Кој ги букира ствариве бе? Као ок, сфаќам, ова треба да го стави оувер Роман ама....прееемногу Ф5 имаше тука...шо знам...очеквуав крв да има до душа...ама се пред тоа беше ..ех...ту мач бе. Нат бед меч али стварно не знам зошто мораше милијарда Ф5 да има..
Не очекуван исход секако, ќе видиме кај ќе одат после ова.
Шинсуке е добар потег што е heel, пошто е оверрејтед до крај и не успеа ни со AJ да извади добар меч и очигледно публиката сфаќа дека смарковиве се шупаци што го оверрејатаат овој.. ќе видиме, можеби ќе испадне нешто, секако последна шанса му е ова на Шинсуке да биде релевантен..ако за една година пак не биде интересен...то е, мидкард бајо мој.
Ова со КО/Семи е најретардираниот сторилајн евр што има 0 смисла. Што ќе дешава сеа неам појма, ваљда ќе дојде нов ГМ и ќе ги вработи и пак уште пар месеци ќе го цедат ова само сега со ДБ како натпреверувач..
Чудна ВМ бе..почна предобро ама после некако премногу мех ствари.
Нат бед ама нат грејт идр. Онака.[DOUBLEPOST=1523305225][/DOUBLEPOST]
Ништо од шпекулациите, Рејнс си доби крвав ќотек, ѕвер си е ѕвер. Строман викна мало дете за партнер хаха, ама важно си победија. Кој знае што ќе се случи со Овенс и Зејн, Ронда изгледа како и секогаш опасна, Ролинс ја освои интерконтиненталната титула, иако искрено очекував тоа да биде Балор

. Ме изненади и победава на Махал, а сите навиваа за Русев да биде американски шампион. Интересна ситуација, Вајат му помогна на Харди да победи на Меморијал Ројал...многу интересни резултати.
И ја очекував Балор ама..ништо. После повредата ниту една титула не освои..кој знае што ќе биде со него..
Али добри swerves Имаа резултативе секако

Исто и со Русев не знам што ќе прават..
Ова со Харди/Бреј може да биде интересно..ќе видиме..
Изгледа Мет Харди ќе му ја спаси кариерата на Бреј