Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најголемиот настан во NJPW (што е најголема кечерска компанија во Јапонија)Ne, sto e toa
Sent from my iPhone using Tapatalk

ДУри сега гледам.
)
WM е поише за луѓе што пратат два пати годишно..
Жениве може да изненадат...

Па за Реинс знаеме веќе од дамна дека ќе тепаСЕ ШПЕКУЛИРА ДЕКА РЕЈНС ЌЕ БИДЕ НОВИОТ УНИВЕРЗАЛЕН ШАМПИОН, А ЛЕСНАР ЌЕ СЕ ВРАТЕЛ ВО УФЦ!???![]()
. Ме изненади и победава на Махал, а сите навиваа за Русев да биде американски шампион. Интересна ситуација, Вајат му помогна на Харди да победи на Меморијал Ројал...многу интересни резултати. 

Неам појма кое е детево сега ќе го гуглам ама....лол уат??? Забавно али ипак....лол беИ ја очекував Балор ама..ништо. После повредата ниту една титула не освои..кој знае што ќе биде со него..Ништо од шпекулациите, Рејнс си доби крвав ќотек, ѕвер си е ѕвер. Строман викна мало дете за партнер хаха, ама важно си победија. Кој знае што ќе се случи со Овенс и Зејн, Ронда изгледа како и секогаш опасна, Ролинс ја освои интерконтиненталната титула, иако искрено очекував тоа да биде Балор. Ме изненади и победава на Махал, а сите навиваа за Русев да биде американски шампион. Интересна ситуација, Вајат му помогна на Харди да победи на Меморијал Ројал...многу интересни резултати.
![]()
Исто и со Русев не знам што ќе прават..
Тука би требало Роман да ја земе титулата оти има доста фанови. Ама ќе биде јако ако пак изгуби или пак му свири публиката
Ако не ја освои титулата во СА вајда е толку со пушот да биде ФотК. Веројатно ќе им дадат шанса на Брајан и Браун Строуман. Со Брок не знам што се случува. Денеска има новости дека потпишал нов договор со ВВЕ ама од друга страна Дана Вајт кажува дека има договор со УФЦ. Ако победи во Саудиска Арабија очекувам титулата да ја изгуби против Лешли на Самерслем или догодина на ВМ (од Брајан или Браун). Се надевам нема да има Брок-Роман 3 догодина.