Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не знам како може ова да му е смешно на фан на Челзи.
Зошто да не :unsure:
Мене лично воопшто не ми е криво, ниту еднаш сезонава не сум помислил ех, да беше во Челзи уште Салах или Де Брујн. Завршена приказна си е тоа. Ајде за Де Брујн и претходно пишав свесни бевме сите дека има огромен потенцијал, но ете не покажа доволно во Челзи. Ама за Салах воопшто, затоа што он беше скроз изгубен, буквално ништо не покажа и доколку останеше во Челзи и пробуваа да му дадат шанса, сега ќе си играше во некој безвезе тим и ќе беше веќе заборавен играч.
Ќе си остане само како неуспех (или наследство) на Мурињо кој имаше тим со креативни и офанзивни играчи како Лампард, Мата, Де Брујн, Оскар, Хазард и поима немаше како да го искористи тоа, па си тераше пак по свое.

Салах му се извини на голманот намерно го прави ова @peja 989 фан е на ливерпул па сите да видеме по 999 да го видеме тоа!

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Не е толку страшно да промаши гол што не го гледа во добиена утакмица, страшно е да проба на реклама да и додаде топка во утакмица што ја губиш. :D

Комерцијално беше тоа, ја гаѓаше рекламата од спонзорите со цел луѓето да гледаат во неа.:icon_mrgr:

Зборувам за ситуациите кога е на 1-2 метра од празен гол. И нема добиена утакмица во 40-50 минута. Со Севиља еден од тие голови беше па на крај не беше добиена.

Кога треба да се играат "одложените" мечеви од ова коло?

МОРЕ ОДМА ДА ДОЈДЕ САЛАХ НА ФОРУМОВ И НАС ДА НИ СЕ ИЗВИНИ!!! ОН ЈА ЗЕЗНА!!!

Кога треба да се играат "одложените" мечеви од ова коло?
Според англиските медиуми, утре треба да има инфо...

"Postponed matches will be confirmed/re-scheduled on or around 19 March."

Салах му се извини на голманот намерно го прави ова @peja 989 фан е на ливерпул па сите да видеме по 999 да го видеме тоа!

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Си тагнал рандом лик, кога ќе види сто прашалници ќе му чукаат над глава :D

И јас да влезам во мод денешен ден :D Фулам во 2010 ги победиле Јуве 4:1, сега којзнае што им се случува во клубот. Откако ги продаде Ал Фајед никако не пркнаа.

И јас да влезам во мод денешен ден :D Фулам во 2010 ги победиле Јуве 4:1, сега којзнае што им се случува во клубот. Откако ги продаде Ал Фајед никако не пркнаа.
на добар пат се да се вратат во Премиер Лига од наредната сезонаа... Славиша Јокановиќ им е тренер, а Александар Митровиќ од Њукасл шо не му чинеше на Рафа буши голови скоро секое коло... плус и Рајан Сесењон (the next big thing from England) од бек Јоканович го напраи крило ала Бејл и се истури и тој од голови и асистенциии... симпатична екипа биле од секогаш :)

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

на добар пат се да се вратат во Премиер Лига од наредната сезонаа... Славиша Јокановиќ им е тренер, а Александар Митровиќ од Њукасл шо не му чинеше на Рафа буши голови скоро секое коло... плус и Рајан Сесењон (the next big thing from England) од бек Јоканович го напраи крило ала Бејл и се истури и тој од голови и асистенциии... симпатична екипа биле од секогаш :)

Фала на појаснувањето, подобро ќе било да завршат втори иако не знам колку е можно тоа, вака се во плејофот а се ми кажува дека ќе се вратат досадните Астон Вила. Нонстоп кинат бодови на големите екипи, на нас и Ливерпул поготово а другите ботом тејбл екипи оставаат да ги полнат како од шала.

Фала на појаснувањето, подобро ќе било да завршат втори иако не знам колку е можно тоа, вака се во плејофот а се ми кажува дека ќе се вратат досадните Астон Вила. Нонстоп кинат бодови на големите екипи, на нас и Ливерпул поготово а другите ботом тејбл екипи оставаат да ги полнат како од шала.

Барем ќе може да си ја пееме "Она ме је Астон Вила..."

NAPISI DA AKO JE JONJO SHELVEY DOBRODOSAO U TVOJI DOM

425A18AD00000578-0-image-a-7_1500497841386.jpg

AKO NE IGNORISHI

Сеедно е кој ќе влезе, само да испаднат Стоук, им ебам тимот копачки. А и Сандерленд се на дното на Чемпионшип, така за нив нека тонат, никад нема да им го заборавам Beach ball goal, па и колку пати му кинеле бодови на Ливерпул. Оваа сезона немаат шанси, ама да се надеваме дека наредната во ПЛ ќе влезат Норич, да може во кладилница да се игра 5+ иако го нема Суарез сега, душа им вадеше човекот. :D

Англичаните го форсираат Keјн... :icon_lol::icon_lol: @Ilumious

Да не е лага, лани памтам се јадеа со Агуеро за најдобар стрелец, на последните утакмици сто пенали му судеа во корист на Тотенхем, не знам која утакмица беше 3 или 4 гола даде, последни кола беа, буквално го оставаа дефанзивците, не велам дека не е Кејн квалитетен не скокајте како прлиња одма [emoji16]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Штета што мојот втор омилен тим КПР е толку далеку од борбата за место во ПЛ наредната сезона.

Абе светска завера има Кејн да стане топ стрелец. Читав Елизабета Фокландите ги има ветено :D

Two spare for West Ham at home, MHL. £104 for the pair or £52 for one. RT's appreciated

Што нема да прочиташ, дефанзивците му пуштале да дава голови.

До кај е Пеп со шетањето во лигава, нозе му капнаа нека одмори малце :D[DOUBLEPOST=1521491138][/DOUBLEPOST]Хјустон 123...

Joкановиќ е печен за у Премиер лига за некој солиден тим како Вест Хем, Евертон, Саутемптон и сл. тимови од прва половина. Пред некој ден имаше интервју за Моцарт, кога со Вотфорд се пласираше у ПЛ вика дека не бил спремен тогаш за најсилната лига а и Вотфорд не се потрудиле баш да го задржат.
На добар пат е со Фулам да се пласира у ПЛ, доста респектабилен тренер на Островот барем колку што имам приметено низ медиумиве. Добри се Фулам под негова команда, мислам дека едно добри 3 месеци не знаат за пораз откако лошо стартуваа, викендов играа со КПР, имаа победа у свои раце ама тој еден коњ од штопер киксираше и 2-2 завршија. Крв од очи му течеше на Славиша.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom