Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
received_1789920071311457.png

Како се одлучуваш да пишиш ливче за 1 месец, да го уплатиш 7 пати истото, и на 21ви Јануари да имаш една утакмица 7+ а другите се нормални 3+, х2 ?

Без зборој, секоја чест.

Чилич нема продолжување вечерва??
Јок, утре после 22 саат ќе продолжи, и сите мечеви од турнирот што требаше да се играат вечерва ќе се играат и утре.

Прогнозите викаат и утре ваљда ќе има врнежи (не знам во кој период) така да сигурно дел од мечевите ќе имаат прекини и утре[DOUBLEPOST=1519268162][/DOUBLEPOST]
Нема друго објаснување освен..
Eх освен 7+ утакмицаат се друго му држи вода...ама па повеќе ливчиња да маваш? Нели само едно би ти било доволно.........шо знам.....

Да за утре и јас чув на телевизија дека се очекуваат врнежи, а и следните денови.

За добитниов момак едно па на ова гаѓање точно 2+ х2 и секакви чуда, па и 7+ стварно секоја чест. Јас неможам 5 квота да скоцкам да фатам на овие резултати.

Јок, утре после 22 саат ќе продолжи, и сите мечеви од турнирот што требаше да се играат вечерва ќе се играат и утре.

Прогнозите викаат и утре ваљда ќе има врнежи (не знам во кој период) така да сигурно дел од мечевите ќе имаат прекини и утре[DOUBLEPOST=1519268162][/DOUBLEPOST]
Eх освен 7+ утакмицаат се друго му држи вода...ама па повеќе ливчиња да маваш? Нели само едно би ти било доволно.........шо знам.....
Муабето на Stefan-kobe и Ставро. Се смеевме дека има луѓе шо на тикет со прелаз или 7+ додаваат уште еден натпревар со 1.2, испадна дека има и луѓе шо на тикет со 20 натпревари со реални коефициенти додаваат плус еден со 20 коеф. Како му светнало да ја штракни така 7+ само тој си знај. o_O

Со 40 денари уплата, си фати 500.000 евра... сФака част Ване, сФака част... :cuc:

Ова ти е буквално "ја затворив кладилната" момент.

Човекот погоди седумка на лото, се разбира ако сето ова е вистина. Да му се воодушевуваш на ова од аспект на сериозно кладење е потполно исто како да му се воодушевуваш некому кој погодил седумка на лото, фатил бинго, или му паднал џек пот на некој слот.

Од друга страна, нашите кладилници, посебно Моцарт, чинат само за уплаќање вакви лото тикети. Моцарт баш си го бара со бонусите и со 10-те милиони исплата на тикет. Јас сум потполно уверен дека со оваа политика на ужасни коефициенти и огромни бонуси се во дебел минус во Македонија. Пресметајте колку недобитни тикети по 40 денари им се потребни да го покријат овој минус.

Нема шанса според мене да е ова вистина, два пати големи добивки во Прилеп. Според мене ова е за да се залажи народот сега размислете колку луѓе ќе се излажат денес да уплатат вакви лото тикети.

Нема шанса според мене да е ова вистина, два пати големи добивки во Прилеп. Според мене ова е за да се залажи народот сега размислете колку луѓе ќе се излажат денес да уплатат вакви лото тикети.

Можно е да е вистина, јас неколку пати имам видено недобитни тикети на мои познаници, инаку класични аматери за кладење, на кои им избегал по еден или два натпревари за 10 милиони денари во Моцарт. Ако може да се стигне до една промашена, може да се стигне до сите погодени.

Зошто да не е вистина ?? Па човекот има искомбинирано утакмици и ги чека еден месец.. не се од ден или два ..[DOUBLEPOST=1519289511][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/MozzartMakedonija/posts/1424627327647900 Иначе еве ги сите тикети објавени на страната на моцарт..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom