Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јок, утре после 22 саат ќе продолжи, и сите мечеви од турнирот што требаше да се играат вечерва ќе се играат и утре.Чилич нема продолжување вечерва??
Eх освен 7+ утакмицаат се друго му држи вода...ама па повеќе ливчиња да маваш? Нели само едно би ти било доволно.........шо знам.....Нема друго објаснување освен..
Муабето на Stefan-kobe и Ставро. Се смеевме дека има луѓе шо на тикет со прелаз или 7+ додаваат уште еден натпревар со 1.2, испадна дека има и луѓе шо на тикет со 20 натпревари со реални коефициенти додаваат плус еден со 20 коеф. Како му светнало да ја штракни така 7+ само тој си знај.Јок, утре после 22 саат ќе продолжи, и сите мечеви од турнирот што требаше да се играат вечерва ќе се играат и утре.
Прогнозите викаат и утре ваљда ќе има врнежи (не знам во кој период) така да сигурно дел од мечевите ќе имаат прекини и утре[DOUBLEPOST=1519268162][/DOUBLEPOST]
Eх освен 7+ утакмицаат се друго му држи вода...ама па повеќе ливчиња да маваш? Нели само едно би ти било доволно.........шо знам.....
Нема шанса според мене да е ова вистина, два пати големи добивки во Прилеп. Според мене ова е за да се залажи народот сега размислете колку луѓе ќе се излажат денес да уплатат вакви лото тикети.
Зошто да не е вистина ?? Па човекот има искомбинирано утакмици и ги чека еден месец.. не се од ден или два ..[DOUBLEPOST=1519289511][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/MozzartMakedonija/posts/1424627327647900 Иначе еве ги сите тикети објавени на страната на моцарт..Нема шанса според мене да е ова вистина, два пати големи добивки во Прилеп. Според мене ова е за да се залажи народот сега размислете колку луѓе ќе се излажат денес да уплатат вакви лото тикети.