Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
7.50 е коефициент за Пол Џорџ да победи во натпреварот за 3ки .. годинава има добар процент за 3 поена .

Две прашања. Кој спорт е ова и дали е за милиони? :icon_lol:
Англиска конференција, за два милиони е текмава. ;) Мојот човек Rowe до 20-та минута ќе сервира две парчиња во мрежата на Лејтон. :D

Прешов 2 паѓа коеф јас на 2 го фатив немат играчи Прешов денес да играт ко шо треба.

Вокинг 2 и домашните немат играчи јас сношти на 3.10 ја пуштив.

И Горица 2 хрватска ракомет на 1.72 ја фатив а домашните без Лончар и уште двајца клучни играчи.[DOUBLEPOST=1518877994][/DOUBLEPOST]А шо е муабето 3.29 за Работнички утре?

Алавес - Ла Коруња - 1 и 2-5 гола.
Сосиедад - Леванте - 1 и 2-5 гола.
Варегем - Еупен - 1 и 2-5 гола.
Шалке - Хофенхејм - 1 и 2-5 гола.
Атлетико - Билбао - 1 и 2-5 гола.
Клуж - Астра Џурџи - 1 и 2-4 гола.
Славен Белупо - Цибалиа - 1 и 2-4 гола.

298 коеф на 100 ден. :cool:

Алавес - Ла Коруња - 1 и 2-5 гола.
Сосиедад - Леванте - 1 и 2-5 гола.
Варегем - Еупен - 1 и 2-5 гола.
Шалке - Хофенхејм - 1 и 2-5 гола.
Атлетико - Билбао - 1 и 2-5 гола.
Клуж - Астра Џурџи - 1 и 2-4 гола.
Славен Белупо - Цибалиа - 1 и 2-4 гола.

298 коеф на 100 ден. :cool:
Изиграј си ги чисти,што се ограничуваш со голови.Повторно ќе имаш убава добивка.
Денес Гран Канариа може да ги тепа дома на Барса.
МЗТ со Блокотехна им дале 2.20,колку и да се тапа годинава МЗТ е МЗТ.Очекувам тесна утакмица и конечно една победа на МЗТ.

Прешов 2 паѓа коеф јас на 2 го фатив немат играчи Прешов денес да играт ко шо треба.

Вокинг 2 и домашните немат играчи јас сношти на 3.10 ја пуштив.

И Горица 2 хрватска ракомет на 1.72 ја фатив а домашните без Лончар и уште двајца клучни играчи.[DOUBLEPOST=1518877994][/DOUBLEPOST]А шо е муабето 3.29 за Работнички утре?
Oд кај тие ова скоро па сите играчи се во составот на Прешов освен Рабек шо го приметивдека фалит алитој од поодамна ако не се лжаам инеиграт СКА се подобар тим од Прешов за нијанса али

Oд кај тие ова скоро па сите играчи се во составот на Прешов освен Рабек шо го приметивдека фалит алитој од поодамна ако не се лжаам инеиграт СКА се подобар тим од Прешов за нијанса али

Некое инфо прочитав ама сега гледам дека се комплетни сеедно го фатив на повисок коеф од овај така да ми се исплаќа на квотата.

Англиска конференција, за два милиони е текмава. ;) Мојот човек Rowe до 20-та минута ќе сервира две парчиња во мрежата на Лејтон. :D
Цела среќа само еден милион ставив. :icon_lol:

Квери, Квитова, Карбалес Баена, сите да земат сет, коеф 1.95

Квери е во подобра моментална форма од Манарино, двата меча овде му се победи со 2-0, Манарино изгуби сет од Гојовчук, а висеше и против Менендез Мачеирас, Квитова има добар меѓусебен со Возниачки, плус е во добра форма, сеуште нема пораз овој месец, последните 3 дуели убедливо отишле на нејзина страна, Карбалес Баена направи сензација во Кито, потоа испадна прво коло во Буенос Аирес веројатно поради умор, на овој французинот ова му е прв меч на земја оваа година па и да има изненадување не верувам дека ќе биде баш негова победа 2-0
Колку што е добро, толку е и лошо да го читаш форумов. Возниацки од чист 1, од кога те прочитав ја ставив плус, си ги уништив фиксовите на Мартерер и Лестиен.

Брејјј Олимпиакос губење од АЕК во куп финале,а само пред една недела ги тепаа на Реал у гости,немам коментар.....

Колку што е добро, толку е и лошо да го читаш форумов. Возниацки од чист 1, од кога те прочитав ја ставив плус, си ги уништив фиксовите на Мартерер и Лестиен.
Чекај бе имат време .. уште 2 гема ти треба квитова да земе .. мислам 21.5 беше границата..

Квери е чист кец против Манарино, дупка е французинов, против челинџер играч се мачеше вчера, лагано тепа Квери..дури и 2-0 може да тепа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom