Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Нигде не реков дека натпреварот е лош, туку дека на жените им фали концентрација да го завршат гемот. И поради тоа еден гем се игра некогаш и по 10 минути. Мене ми пречи то. Немам трпение за таква игра.
Вака на пример:
https://www.rezultati.com/utakmica/jwkSlB9s/#detalji

Па не се клади на женски тенис ако немаш трпение. И нема тоа никаква врска со концентрацијата, туку едноставно сервисот сам по себе во женскиот тенис не е толку силно оружје колку што е кај мажите.

Па не се клади на женски тенис ако немаш трпение. И нема тоа никаква врска со концентрацијата, туку едноставно сервисот сам по себе во женскиот тенис не е толку силно оружје колку што е кај мажите.
Жениве појче ги гајџам. :icon_mrgr:

Нема простор за пцовки лагано си тепа Каролинчето ^_^

Се сингл
screenshot_20180216-130116-png.185746

Одличен ден имав од 4 синглој на 3 си го враќам влогот.Ебати понудата денес многу лоша.

Челзи 1
Монако 1 и Т1
Федерер 2:0
Прават некаде околу @2.30, што мислите?
Уфф, не го стигнав Федерер и викам што да изиграм место него, ги опнав Челзи 1 и 2-4г. знам дека е глупо ограничувањево и бајаги ме испоти. Трет пат по ред добитен(y)

За утре Брајтон 1 и Т1 @1.77

Последно уредено:
Квери, Квитова, Карбалес Баена, сите да земат сет, коеф 1.95

Квери е во подобра моментална форма од Манарино, двата меча овде му се победи со 2-0, Манарино изгуби сет од Гојовчук, а висеше и против Менендез Мачеирас, Квитова има добар меѓусебен со Возниачки, плус е во добра форма, сеуште нема пораз овој месец, последните 3 дуели убедливо отишле на нејзина страна, Карбалес Баена направи сензација во Кито, потоа испадна прво коло во Буенос Аирес веројатно поради умор, на овој французинот ова му е прв меч на земја оваа година па и да има изненадување не верувам дека ќе биде баш негова победа 2-0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom