UEFA Champions League 2017/18

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И буфон е веќе за пензија, на негова страна му опна гол.

ПРЦ!!!
КАДЕ СТЕ ХЕЈТЕРИ НА ПРЕМИЕР ЛИГА, КАДЕ СТЕ????
ЖАБАРСКИ ДЕФАНЗИВНИ ТАТКТИКИ У 2018та ЛОЛ
:D

Одлично за Јуве ако играат вака во Торино.Тотенхем имаат примено 14 гола во последни 15 утакмици.

Вака играше Јуве против Барса во Торино кога ги доби 3-0 и ништо вака да играат против Тотенхем ,како што читам дефанзивата им е најслабо оружје.

Јуве е тактичка најзрела екипа во европа и може да се прилагоди на секој противник што значи дека знаат да играат офанзивно кога треба и знаат да се бранат кога треба.Муабетите дека Јуве игра дефанзивно ги слушам со години и секад Јуве кога игра во нокаут фаза се избацуваат епл и ла лига фанови како играле дефанзивно ама статистиките покажуваат дека не само што Јуве има примено еден гол во 15 утакмици ама имаат дадено 61 гол во 24 утакмици,само Сити и ПСж имаат повеќе голови дадено.

14 примени гола од 15 утакмици.

Мене лично ми се свиѓаат многу како играат,физички и технички спремни се ама ок е не ги правете Сити а Јуве ко да се Милан или Интер.
Oдлична зрелост покажуваат мора се признае.

@Viksa.LAL
Некој се смее на крајот од вицот,некој на почетокот.Ти од вториве си.

Иначе,јака тактикава од Јуве.Ги убијаа на контри.Како што очекувавте

Џони овие од Јуве имале тренимг утакмици и биле одморени??:eek:
Па Тотенхем физички помоќно каде каде изгледа.

Џони на апарати.
Ако не победи Јувентус на толку лајна шо изедов заслужив ремет за сите пари и гол да шетам бонус.. Гром да ме отепа

Ти бе гледаш шо играше Али??..милион топки згреши,не знам колку му подаде внозе на Јувентус,тотално безопасен и неможи ништо да напрај..обичен role-player на теренот колку да има играч..Сон за него е господ моментално и Тотенхем ќе бидат многу поопасни доколку Покетино го извади сега на полувреме.
ali asistencija denes, i faulot po koj padna golot, napraven vrz nego.
:свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам::свиркам:

Ако не победи Јувентус на толку лајна шо изедов заслужив ремет за сите пари и гол да шетам бонус.. Гром да ме отепа

Движењето на коефициентите е многу важен податок кој никако не смее да се запостави кога се кладиш. Не велам дека резултатите секогаш одат со коефициентите, но и контра кладење ич не е паметно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom