Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
Некој мора да ги земе за да не се распаѓаат беспотребно.

Ако нема играчи што стварно сакаат да играат, џабе правите напори цело време да се зголеми бројот. Колку сме, толку сме :toe:

Ако нема играчи што стварно сакаат да играат, џабе правите напори цело време да се зголеми бројот. Колку сме, толку сме :toe:
Држи се ти до Реал и не се секирај многу за лигата.

Понудата од Сити, Ван Дајк во Валенсија и Умтити во Милан ја гледам како фер од негова страна како најслаби тимови во лигата бидеји нели ќе ги напушти Сити и ќе ги земе можеби Наполи, па да не ни се мешате на нас со послабите тимови после за Ван Дајк и Умтити вие со појаките тимови. Или сте против тоа вие со појаките тимови?

Против сме. Мада ја сум од кај слабите тимови.:D

Не е проблем, одма би те појачал со Де Роси со 92 рејтинг за Суле или Милинковиќ Савиќ со 90 рејтинг чим од кај слабите тимови се сметаш. :D

Ајде вие јаките испраќајте понуди до Свонси.

Повторно се двојат екипите од врвот. Се кристализираше кој ќе биде топ3 кој ќе треба да скрола за да си го најде тимот. Ако ги тргнеме реал и барса пошто имаат нефер стартна позиција, одам на трета титула по ред :vozbud:

@Mad_Coko
Што е финтата со трансферите на Умтити и ВВД?
Имаат салби тимови, мислам дека е фер они да земат некој играч, дур сум во Сити пушти понуда ако сакаш некого.
Борјан тебе ќе ти го вратам Ди Мариа од Наполи кога ќе му истече банот.

Имаат салби тимови, мислам дека е фер они да земат некој играч, дур сум во Сити пушти понуда ако сакаш некого.

Мислам во ред е. Не ти се игра, го напушти Зенит, нема потреба сега да влагаш во секој клуб и да донираш играчи на слабите.

Слаби се пошто 18 пати ја напуштија играта и менуваа клуб.

Јас бев најслаб, со Свонси против Реал, Барса, Челзи па еве со години си градам клуб и сега не би се ставил меѓу слабите.

Додека им давате играчи на менаџери што се на месец дена во лигава, старите менаџери како мене, Донев, Клипче, Чемпионс, Вардаровците двајца не можеме до нов играч да дојдеме веќе долго време.

Нема за што да играм веќе. На view match само ми се сведе лигава.
Да распродадам тогаш и јас што е квалитетно и да го напуштам клубот.

Нема потреба, дел од договор беше, секако си најдов подобар играч за таа позиција. Пушти го на продажба да не трупам џабе играчи на таа позиција.

Back
На врв Bottom