Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.850
- Поени од реакции
- 60.428
Љупчо Антовски?
Љупчо е кул. Што се запнале па да морало да се научи нешто од предавања?
Идеш и гледаш шоу.
Учете си сами и од вежби.
Идеш да добиеш потпис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Љупчо Антовски?
Љупчо е кул. Што се запнале па да морало да се научи нешто од предавања?
Идеш и гледаш шоу.
Учете си сами и од вежби.
Некој предлог професор оперативни и дали вреди да се оди на предавања или само аудит. и кај кои професори дали христина или милош за ос?[
а од каде е најдобро да се вежба,учи (за задачите од аудиториски)?Невена Ацковска ако е сеуште професор по предметов.
Не е лошо и на предавање да одиш. Има задачи на предавањата кои се паѓаат на теоретскиот испит.
За вежби и нема некоја голема разлика.
а од каде е најдобро да се вежба,учи (за задачите од аудиториски)?
Збор два за професориве:
Игор Мишковски и Костадин Мишев(АОК)
Наташа Илиевска(ДМ2)
Христина Михајлоска(ООП)
Гоце Арменски(ОВД)
Мислење за професориве - асистентиве:
Калкулус - Димитрова Весна
ОВД - Чорбев со Бобан или боље Арменски Гоце со Бобан?
АОК - Билјана и Дединец Александра
ООП - Невена со Весна Киранџиска или Ивица Димитровски (и предавања и вежби)
Не. Само ќе имаш неколку часа од нигде никаде на iknow овозможена опција да промениш сам професор и тоа ти е единстена можност да си смениш самиот. Секако не најуваат ниту ништо, ако начекаш супер, ако не жив и здрав. Доста колеги така сменија професор по некој предмет.Одобруваат уште молби за промена на професор кај што немаш поклопување? Поточно за софтверско инженерство ме интересира, зошто слушам дека полесно се поминувало кај Катерина.
Одобруваат уште молби за промена на професор кај што немаш поклопување? Поточно за софтверско инженерство ме интересира, зошто слушам дека полесно се поминувало кај Катерина.
Дали некој нешто им рече на тие колеги или не можат да приметат?Не. Само ќе имаш неколку часа од нигде никаде на iknow овозможена опција да промениш сам професор и тоа ти е единстена можност да си смениш самиот. Секако не најуваат ниту ништо, ако начекаш супер, ако не жив и здрав. Доста колеги така сменија професор по некој предмет.
Не, ништо не може да ти кажат, си сменил професор кога они овозможиле таква опција. После тоа се водиш кај тој професор, неговото име го пишуваш на пријава, кај него зимаш потпис и тој ти стои на Iknow. Најнормално си е се.Дали некој нешто им рече на тие колеги или не можат да приметат?
Ако може збор два за м-р Костадин Мишев (Оперативни) ,д-р Сашо Граматиков (Оперативни)? И дали Љупчо пушта уште првиот ден список затоа што денес имам АОК но сеуште не е официјална распределбата?[DOUBLEPOST=1517838398][/DOUBLEPOST]Зошто ми стои статус невалиден на запишан семестар а ми стигна тикет дека е успешно запишан семестарот ?
А кај Маџаров нема теорија? И дали и аудиториските се разликуваат или кај сите асистенти е исто? И за оперативни исто ме интересира дали е исто кај сите професори и асистенти.Ако ти се учат 20+ слајдови теорија![]()
А кај Маџаров нема теорија? И дали и аудиториските се разликуваат или кај сите асистенти е исто? И за оперативни исто ме интересира дали е исто кај сите професори и асистенти.