Факултет за Информатички Науки и Компјутерско Инженерство - ФИНКИ

• Креатор на темата Креатор на темата ASimov
  • Време на започнување Време на започнување
Спасов дејан дали бара присуство по АОК ?

АОК кај Граматиков предавања, а за вежби кој е подобар од Дединец, Симјаноска Моника и Владимир? И ооп, кај е подобро Ѓорѓевиќ Дејан со вежби кај Бобан или Тројачанец, или Ивица и вежби и предавање?
Таа Дединец да ти била Каневче. Епа кај неа оди, другиве не сум слушал ништо кај нив не знам какви се. ООП Бобан подобар од Тројачанец, Ивица ти е исто супер. Особено ако послаб си со градивото, Ивица доста го џвака материјалот, и објаснува и за најголеми “тапчовци“ да може да разберат.

АОК кај Граматиков предавања, а за вежби кој е подобар од Дединец, Симјаноска Моника и Владимир? И ооп, кај е подобро Ѓорѓевиќ Дејан со вежби кај Бобан или Тројачанец, или Ивица и вежби и предавање?
Магдалена држи вежби уште АОК? Ако држи кај неа оди, исто и за предавања можеш, супер објаснува, а и Александра е добра. А ООП за предавања Маџаров, аудиториски моментално Бобан е најдобра опција. И двајцата често на часовите пишуваат код и директно покажуваат што се случува, за разлика од некои што читаат од слајдови само.

Има ли некој да сподели нешто туториали или било што од нет за предметот Оперативни Системи. Аудиториските вежби се 10 пати понејасно направени и од Алгоритми, а на аудиториски катастрофа се објаснети. Додека предавањата супер се :(

Има ли некој да сподели нешто туториали или било што од нет за предметот Оперативни Системи. Аудиториските вежби се 10 пати понејасно направени и од Алгоритми, а на аудиториски катастрофа се објаснети. Додека предавањата супер се :(
Барај низ јутјуб нешто и оди на вежби кај Костадин Мишев, јас претходниот пат бев кај Ристе прво и некако набрзина објасна, како само тие што слушале напредно програмирање да се таму и после останав кај Костадин, подетално објаснува тој. А за аудиториските се сложувам, се мачам и јас еве цел викенд.

За аок со задебелени букви пишува дека потписот се пренесува од лани,дали некој има информација дека и за кај Љупчо Антовски важи тоа?

Интернет технологии некој да не ги има предавањата, да сподели? На courses гледам ништо не ставаат...

ajde nekoj ako saka da stavi link od tutorijali koi mu pomognale i koi se dobri ili kazete kako go ucite predmetov , kako ste go polozile itn? ne se sfakja nisto od auditoriskive ... blagodaram odnapred

Постои ли можност од некаде да се изнајми книгата Оперативни системи? Знам дека ја има во читалната 1000 книги ама ако може и дома да ја имам од некаде да ја земам. Во деканатот знам еднаш имаше еден тон книги долу им стоеја преведени кај сандачињата но зошто не може да се изнајмат тие книги е стварно глупаво. Само прашина да им фаќаат...

Постои ли можност од некаде да се изнајми книгата Оперативни системи? Знам дека ја има во читалната 1000 книги ама ако може и дома да ја имам од некаде да ја земам. Во деканатот знам еднаш имаше еден тон книги долу им стоеја преведени кај сандачињата но зошто не може да се изнајмат тие книги е стварно глупаво. Само прашина да им фаќаат...
knigata e vo vrska so predavanjata ili auditoriskite ? ima kniga na elektro vo kopirnicata na makedonski-operativni .

Знае некој кога ќе биде прва колоквиумска недела?

Документите за упис и заверка на семестар ги поднесов на најпрвиот ден од рокот(31.01). Меѓутоа семестарот сеуште не ни е заверен на iknow на мене и други колеги што поднеле документи на 31.01. Освен на 31.01, сите други семестри се заверени без никаков проблем. Што да правам и каде да се обратам за да се реши ова?

Документите за упис и заверка на семестар ги поднесов на најпрвиот ден од рокот(31.01). Меѓутоа семестарот сеуште не ни е заверен на iknow на мене и други колеги што поднеле документи на 31.01. Освен на 31.01, сите други семестри се заверени без никаков проблем. Што да правам и каде да се обратам за да се реши ова?

Студентски прашања

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom