Е сега стави се на местото на Перишич, денес напуни 29 години, летоска му пропадна трансфер во топ 3 најпопуларни клубови во свет, зема милиони годишно и е незаменлив играч во оваа формација на Спалети. Егото му е во плафон и му се игра ЛШ а полека гледа како шансите за пласман ни се намалуваат (иако јас сеуште сум убеден дека ќе се пласираме) и нормално доволно е едно дофрлање на утната шанса на Икарди да доведе до расправија вон теренот.
Се согласувам со другиот дел од постот.
За ова, кој му е крив на Перишиќ што не постои 3 месеци на терен? Кој го тераше Перишиќ да се курчи на инстаграм кога имавме само 2 нерешени и 0 порази на 15 утакмици? Место да гледа да се подобри и да помогне на клубот он се чатали со другар му Брозовиќ и да шерифуваат.
Икарди во овој црн период за клубот има 100+ гола дадено и е за очекување да има максимален респект од сите ликови у клубот. Хандановиќ е 6 години член на Интер, 0 пати има играно ЛШ па до сега се нема спречкано со ниеден играч, нема ништо лошо изјавено, нит се буни нит се кара со никој.
Миранда има титула у Шпанија, има ЛШ финале па не гледам да се буни и да се кара.
Само големите Перишиќ и Брозовиќ со 0 постигнато у кариера чиј врв ќе им биде тим ко Интер нашле да шерифуваат, да глумат лудило и да поставуваат услови.
Највеќе ме вадат од такт вакви работи, ок е да се скараш не викам не, тензија, утакмица, жар, нервоза очекувано е да му собереш на куп на соиграч - сакам да кажам се дешава. Ама ова да се пренесе у соблекувална и надвор од неа,да дознае цел свет и да се створи притисок на екипата, не иде.
Брозовиќ ејјјјјјјјјјј не ми се верува, вријам од нервоза коа ќе го видам. Порано ми беше смешен и интересен сеа органски не можам да го поднесам. Класична балканска сељачина, покондурен сељак, неписмен морон .. е ваква багра успева у животот, да ти се наебам на него.[DOUBLEPOST=1517593794][/DOUBLEPOST]
Само што му честиташе роденден на Инста
Прегледај го приврзокот 184980
Слабо.
Чим не му искрши табла јајца од глава значи заладени им се односите.
Така им честитаат роденден на колегите иначе, јајца и брашно у глава.