lani mozea, dadoa 100m evra samo vidi koj dojde

, ali i toa e znak prasalnik, dali igracite dovedeni bile losi, ili inter kako sredina e losa, i toa e diskutabilno.
Sea so banov koj seuste im trae nema poenta da se tuka, sve e toa ok kako ideja, za samofinasiranje, klubot da pravi profiti, da ima marketing strategija i sve toa ama vo momentov se postavuvaat osnovi za toa, i nema teorija taka da funkcioniraat sega.
Ako tera banov u kina, tocno, nema poenta da se tuka i prinudeni ke se da prodavaat, vsusnost i del od tamosnite mediumi im vrsea edno vreme pritisok toa da go napravat za da iskocele patrioti ( zabegana drzava jebiga ).
Samo rabotata e, koj bi gi zemal posle niv, ne e deka se tepaat da kupuvaat klubovi vo Italija, si ima i toa svoja pricina, eve vidi roma koj ja zema, ili tohir kaj nas, onoj prevarana u milan sto dojde. Ja poise nadez gleam u toa da se trgne banot u kina otkolku ovie da ne prodadat, vtorovo ako se desi pak moze da zaglavime so nekoj ko tohir ili nekoj tret sumjiv covek. Arapive totalno ja ignoriraat italija.
Losa e momentalnava situacija, izbrzaa so nekoi potezi, ne smeea mario da go prodavaat dur ne videa na sto se so pastore, bez razlika sto rafinja dojde, rafinja moze da igra i ko krilo, taka da mozese on da se koristi na pozicijata na kandreva na primer, vaka apsolutno nisto ne promenija i ostanaa na status quo situacija, uz vlosena atmosfera a sega ima golem naboj i kaj navivacite. Ednostavno mnogu glupo izigraa, i so davanjevo na mario i so toa sto javno se vlecea za pastore a na kraj od trite podlgoto go zemaa, za ova se krivi ausilio i sabatini.