Фан Клуб: Интер

Сакал ни удрија кинезиве.

Ок, им рекле на Аусилио и Сабатини дека ако сакаат трансфери мора сами да си обезбедат средства за истите. Мене поише ме курчи неспособноста на овие двајца, значи ги откачија Марио и Нагатомо и од нив двајца колку пари собраа, 2-3 миљона кои им ги дадоа на Барселона за Рафиња. Ако летоска успешно собраа 30 милиони со продавање на непостоечки играчи + Банега за да обезбедат ФФП, зимово тотално фијаско доживеаа.

Послаби и пократки сме од летоска. Што кур мораше да продаваш односно да откачуваш играчи ако не си способен да донесеш нивна замена.

Ја одма би го вратил Морати газда, Паолило генерален, Бранка спортски, Леле Ориали менаџер и Манчини тренер - Камбијасо асистент доека го испече занаетот па после да превземе. :icon_lol:
Ме боли кур, ќе неаме пари, ќе си бидеме просечно тимче ко Виола, Лацио и сл. нема да се надеваме и палиме на титули, ЛШ, куровмиленче ама барем ќе има луѓе што стварно го сакаат клубот и што му мислат добро.

ne me sfakas, znaci nema apsolutno nikakva logika da go zemat klubot a pritoa 0 evra da mozat da prenesuvaat svoj kapital, dali me sfakas, vsusnost, dokolku postoese banot koga ne kupuvaa, nemase ni da mozat da ne zemat :)
Ne sum naiven, samo gledam logicno na rabotite, koja e poentata da kupis fudbalski klub a pritoa da ne mozes da investiras vo istiot, investicii koi na nekoj nacin ti garantiraat i prihodi vo idnina, na primer da kupis igraci koi ke ti garantiraat sekoja gocina LS mesto.
I posle kako ke pominuva vremeto, klubot mnogu pomalce ke ima potreba od parite na gazdite, i ke dojdat do toj stadium, na samofinansiranje, a suning ke pomaga pri renoviranje primer na meaca, gradenje nov trening centar sto im e u plan, gradenje na fudbalski shkoli vo kina, sto isto taka e u pending faza ...
Da ne im bese do licno investiranje na kraj kraeva nemase lani, na uste nedefinirana struktura vo timot u momentite koga dojdoa, da dadat 100m evra.
Mislam deka i oni se zatecheni od celava ovaa frka, a i kako sto gledas citav deka odredeni mediumi im pravea eden period pritisok da se otkazat od inter na baza na patriotizam.

Inace ne deka veruvam na nivna iskrenost i slicnost, ama eve razmisli malce, dali ima logika da se del od evropskiot fudbal a da ne smeat evro da prevrlat od kina, odnosno da go preinacam prasanjeto, dali vo edna vakva situacija bi kupile klub koj bese u dolgovi ...

U toj kontekst veruvam deka ne znaele za banot, odnosno ne znaele deka vaka ke se odrazi vrz nivniot obid u investiranje vo stranski klub, najavi imase za ogranicuvanje na stransko investiranje, ama najava deka celosno toa ke umre ne.

Не инвестираат ама имаат приходи (трансфери и слични работи), така? Тоа нели им е корист?
Еве хипотетички да немаше бан, мислиш дека ќе донесеја мега засилувањa, какви што ни се потребни? :icon_mrgr:
Мислиш дека сакаат да инвестираат? Чисто сумњам, пак вакви како Марио ќе се носат. И разбери, Марио тајпс оф плеерс не те носи далеку во ЛШ пошо не се класа. Нам ни треба стабилни 2-3ца на сите позиции класи (ми се смачи од објаснувања на поимов) од кои се' ќе зависи.

И кога велам инвестирање не мислам на инвестирањето од Милан со над 200 мил. минатото лето. Најретардиран трансфер период во историјата на фудбалот. Па уште ко ќе ми објаснува некој колку пари потрошиле Милан за трансфери ми иди да се кастрирам. Па ти бе човече можиш и милијарда да потрошиш ако ја фрлиш на еден тон чкарт роба. Тие 200 милиони да ги потрошеја на само двајца фудбалери... нема потреба шо да објаснувам понатаму.

Испадна како летото, дури и полошо.
Од Видал, Наинголан и Ди Марија дојдовме на Весино, Валеро и Карамох...

Сега од Пасторе, Делафеу и Стариџ останавме со к... во раце...

Мислам дека и фановите треба да преземат нешто.. празни трибини во знак на бојкот на управата.

@nik1
Неможело да дојдат класа играчи кај нас :cuc: Незнам што подразбираш под класа играчи,Меси и Роналдо?
1000 примери ќе ти дадам од минатите 5 години каде што не сме купиле класа играчи,оти сакаме за кило семки да ги земиме.
Ne rekov klasa tuku dokazani igraci od tipot na sancez i red drugi zosto inter momentalno ne igra LS i pod znak prasalnik dali slednata ke igra.

Ne rekov klasa tuku dokazani igraci od tipot na sancez i red drugi zosto inter momentalno ne igra LS i pod znak prasalnik dali slednata ke igra.

Па и Санчез според мене е класа. Но не и Марио (сори).
Ок Меси и Роналдо се нешто друго, ако веќе ги споредуваме со фудбалери како Санчез.

И да играме догодина ЛШ, со овој тим губиме од Андерлехт!
Ќе се купат засилувања со парите генерирани од ЛШ.

Многу глупости се изнапишаа на интернетов. Освен тие два-тројца што дирекно се вклучени во преговарањето буквално никој не знае како се одвиваат преговорите за било кој играч. 5 милиони не делеле од ЛШ пласман (демек Паторе е make or break), кинезите рекле пу пу неважи договарањето. Сега ќе ги бркаме да си одат. :pos:

Спортските новинари од ова живеат бе луѓе, од ракав вадат вести и шпекулации а вие на сите можни глупости верувате...

Поверојатно е дека ПСЖ ни понудиле "непристоен" предлог и на нашиве ваљда им пукнал филмот и се повлекле од преговори.

П.С. Ова Икарди што се повреди може и благослов ќе испадне, бар нема цела игра да се темели на нафрлање топки до него. Сега другите ќе бидат повеќе инволвирани и нема да бидеме толку предвидливи. Не сум воопшто загрижен за факинг Кротоне, секако ќе сркаат 3 комада минимум.

Е сеа топ 4 ако фатиме,чудо ќе биде.
Ни еден асолен прв тим немаме,да не зборуваме за резерви.Не оправаше само ако земевме 2-3 засилувања во средината/крилата.Сеа ќе се тресиме со Кротоне,Спал и Џенова до 90та.
Молете се на Ханданович и Икарди,тоа ни преостана.

Па и Санчез според мене е класа. Но не и Марио (сори).
Ок Меси и Роналдо се нешто друго, ако веќе ги споредуваме со фудбалери како Санчез.
Kako i da e nikoj veke ne odi vo tim so istorija i stara slava site barat pari a inter e daleku od pari za da donese bilo koj dokazan igrac koj bi napravil razlika na teren

Според смајливо на крај го спакувале Брозовиќ изгледа. :D Или самиот Икарди почнал да се пакува за Мадрид.
Има проблеми со Ванда за неа е ова, а се шират шпекулации дека Брозовиќ е вмешан. [emoji3]
Икарди ги отследил двајцата од инстаграм.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Има проблеми со Ванда за неа е ова, а се шират шпекулации дека Брозовиќ е вмешан. [emoji3]
Икарди ги отследил двајцата од инстаграм.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Очајна шпекулација од балканскиве сајтови, Икарди го отследил Броз од Инстаграм, па после ова Перишиќ го отследил Икарди, бла бла бла кур се тресе у ладна вода, врска нема ништо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom