- Член од
- 11 декември 2008
- Мислења
- 397
- Поени од реакции
- 212
шо бидна работава зшо баш февруари ка дават 9 епизода технички проблеми ли имат или нешо др еThe Walking Dead Season 8 will officially return Sunday, February 25th at 9PM.
шо бидна работава зшо баш февруари ка дават 9 епизода технички проблеми ли имат или нешо др еThe Walking Dead Season 8 will officially return Sunday, February 25th at 9PM.
Нов тренд, сега ја делат сезоната на 2 дела и има мид финале и финале, и лани беше исто...шо бидна работава зшо баш февруари ка дават 9 епизода технички проблеми ли имат или нешо др е
шо бидна работава зшо баш февруари ка дават 9 епизода технички проблеми ли имат или нешо др е
Не е тоа нов тренд, отсекогаш било така. Со исклучок на првата сезона што имаше само 6 епизоди кои одеа есента 2010, од 2011 до сега, сите сезони беа поделени на 2 дела. И како по обичај, mid-season финалето секогаш беше една од најинтересните епизоди. Кој следел, знае.Нов тренд, сега ја делат сезоната на 2 дела и има мид финале и финале, и лани беше исто...
Не е тоа нов тренд, отсекогаш било така. Со исклучок на првата сезона што имаше само 6 епизоди кои одеа есента 2010, од 2011 до сега, сите сезони беа поделени на 2 дела. И како по обичај, mid-season финалето секогаш беше една од најинтересните епизоди. Кој следел, знае.![]()
Да ама изгледа без Линколн. Кажал нешто во смисла, не и требам повеќе на серијата (точно). Само што мислам дека го изјавува ова зошто сака поголем cut.http://www.hcl.hr/vijest/the-walking-dead-gledanost-pala-tijekom-osme-sezone-115673/
Најверојатно бар 10 сезони ќе снимаат.
Ne be Dale dobar lik bese ne zbori taka, ja iskreno Darryl voopsto ne go sakam.Ja pocnav serijava da ja gledam sega vekje vtora sezona, kje pocnam do vecer treta sezona da gledam i edinstven lik za koj mi e milo shto umre, e Daley stariot, tolku znaese da soli pamet, a ne tolku sposoben za grupata to cudo nesto.![]()
Brat, covekot pretstavuvase zakana za grupata i za lokacijata i plus ja znaese Maggie, najdobro resenie bese da go ubijat, a ne ovoj da soli pamet kako da se spasel zivotot da se odelo niz proces bla bla bla, se nadevam deka me sfajcas za koj moment zboruvam.Ne be Dale dobar lik bese ne zbori taka, ja iskreno Darryl voopsto ne go sakam.
ete delusional Shane umre. Se si mislam deka ona (kuckana) zenamu na Rick, so toa izvinuvanje i zalenje go natera na nekoj nacin na onoj poteg, ne deka prethodno vrijase. (obicno obozavam da analiziram koj se pocetnite pricini za nekoj problem ili dejstvieЗнам знам ама искрено подобро некој друг да беше убиен наместо он