Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Пошто Наполи нема фанови на форумов и нема со кој да се кошкаме коа они ќе имаат корист од судијата, мој предлог е да донесеме фанови на Наполи од странство.
Еве ја мојата листа на 7-8 фанови со кои ќе можеме да се рокаме. Листата е подложна на промени.

Од Англија:
@Peja989
@Донев
@Факе
Овие тројца не мразат мене, Џони, Стекот, Кимо, Урко, Мондонико, Шќиреја... до душа не постои некој што не мрази јувенташи.

Од Шпанија:
@Drettica овој пошто за сите навива и ќе пушта смешни доскочици најчесто против јувенташите.
@Rigil овој има да се расправа до сабајле, башка интераш е, ќе го даеме на позајмица у Наполи ко Пандев.
@ob1
@ElNinho
@Del Boy тука нешо ќе продаваат објективност, ќе дискутираат со Стекот на цивилизиран начин доека не се убаци Џони со маја гери и Урко со латиница.

Од Германија:
Се распаднаа германциве па еве као почесен член ќе го поканиме @Uli Hoeneß :D

Мислам дека составив добра екипа :kafence:
Досадно ќе е вака, убаци им и некоја „ѕвезда“ од фан клубовиве, да не спомнувам, во секој фан клуб има по една. :icon_mrgr:

Набијем те на вила :icon_mrgr:
Да ебам на постела од свила .................
ОБОБООБОБОБОБООООООооо ОООООООООооооооООООооооОООО
no eres tuuuu soy yooo echa me la culpaaaa .... saminanmina eeee wakakaka eeeee ...... puro purrr chatajeeee[DOUBLEPOST=1515422852][/DOUBLEPOST]
Пошто Наполи нема фанови на форумов и нема со кој да се кошкаме коа они ќе имаат корист од судијата, мој предлог е да донесеме фанови на Наполи од странство.
Еве ја мојата листа на 7-8 фанови со кои ќе можеме да се рокаме. Листата е подложна на промени.

Од Англија:
@Peja989
@Донев
@Факе
Овие тројца не мразат мене, Џони, Стекот, Кимо, Урко, Мондонико, Шќиреја... до душа не постои некој што не мрази јувенташи.

Од Шпанија:
@Drettica овој пошто за сите навива и ќе пушта смешни доскочици најчесто против јувенташите.
@Rigil овој има да се расправа до сабајле, башка интераш е, ќе го даеме на позајмица у Наполи ко Пандев.
@ob1
@ElNinho
@Del Boy тука нешо ќе продаваат објективност, ќе дискутираат со Стекот на цивилизиран начин доека не се убаци Џони со маја гери и Урко со латиница.

Од Германија:
Се распаднаа германциве па еве као почесен член ќе го поканиме @Uli Hoeneß :D

Мислам дека составив добра екипа :kafence:
Пеја и Дноев не би пуштил ни за Беневенто да навиваат, и она дно шо го имаат допрено ќе им го пробијат.

Последно уредено:
Јас прифаќам зошто мрзам интераши, ѓубриња од луѓе. Интер ни го дадоа Кутињо, глеј што ни се деси на крај.
ХРРРРРРРРРРРРРРК, ПУ!

Јас прифаќам зошто мрзам интераши, ѓубриња од луѓе. Интер ни го дадоа Кутињо, глеј што ни се деси на крај.
ХРРРРРРРРРРРРРРК, ПУ!

Тебе од дома те мрзат, и пак те трпат. :)

FIGC presidential candidate Damiano Tommasi says he would establish Serie A reserve teams and let them play in Italy’s third tier.

“It’s already been discussed in some federal documents, the idea of reserve teams replacing the Serie C teams that aren’t allowed to compete.

“I think it’s one of the projects that we should start putting through, involving the Serie A clubs that are interested.”

Дај боже ова му фали ама Серија Б ќе беше подобро. Ме интерсира дали ќе имаат право да играат во Серија Б ако завршат прво, второ место итн ...

Табела, чисто да се знае кој осваја сезонава <3
upload_2018-1-8_11-10-50.png

Божиќно изненадување, таблица за форма на тимови во задњи 5 кола.

upload_2018-1-8_11-11-51.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom