НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Педери зашо ќутите за Тајрик Еванс бе? Страшна сезона игра момакот, конечно да покаже дел од својот потенцијал.

Остај Тајрик ова шо го прај сезонава го праеше и руки сезоната.. Измеѓу повредите го ебаваа а и лошите организации кај шо беше (ЊО, Кингс)

Ништо немате пишано за Лу Вилијамс на 31 год ја игра најдобрата сезона.. 2 пати 40+ поени, 6 пати 30+ поени.. 26/5 просек последни 10 утакмици.. Клиперси и со 4-ица повредени издржаа некако и не се далеку од плејоф битката баш заради него.. Огромен апгрејд над Крафорд

Едно прашање до вас баскет експерти колкави се шансите на кузма за руки на годината.

Едно прашање до вас баскет експерти колкави се шансите на кузма за руки на годината.

Лејкерс се последни на запад, така што мали ако остане така.

Simmons,Mitchell,Kuzma,Tatum,Smith Jr,Markkanen пa и Lonzo Ball,oвaa сезoнa имa дoстa дoбри децa,гoлемa кoнкуренциa пa ке видиме.

Bulls’ guard Kris Dunn studies Kobe Bryant ‘a lot’ on late-game situations.[DOUBLEPOST=1514910291][/DOUBLEPOST]Za mene Mitchel e br 1, pa Simmons pa Tatum pa taka nataka.

Според досеа прикажаното Мичел е фаворит бр 1 според мене
Јас мислам дека ако фати Јута плејоф Мичел ќе е, ако не Симонс. Не дека игра врска пласманот колку е јак играчот ама и тоа влијае кај америте.

Јас мислам дека ако фати Јута плејоф Мичел ќе е, ако не Симонс. Не дека игра врска пласманот колку е јак играчот ама и тоа влијае кај америте.
Колку фали една ваква Јута во лигата и вакви ѕверотињи на терен. Ова сега е баллет во споредба со тоа време.

https://youtu.be/P0RGcMhGMk4

Онтопик: Не е константна јута да оди во ПО иако би сакал да ја видам таму, а Филаделфија од потенцијално добар тим со Ембид и Симонс на крај ќе бидат некој НБА просек пошто првиот игра на секоја трета утакмица, а вториот треба допрва да напредува во поглед на шут (простор има).

Mitchell all the way [emoji41][emoji41]

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Колку фали една ваква Јута во лигата и вакви ѕверотињи на терен. Ова сега е баллет во споредба со тоа време.

https://youtu.be/P0RGcMhGMk4

Онтопик: Не е константна јута да оди во ПО иако би сакал да ја видам таму, а Филаделфија од потенцијално добар тим со Ембид и Симонс на крај ќе бидат некој НБА просек пошто првиот игра на секоја трета утакмица, а вториот треба допрва да напредува во поглед на шут (простор има).

Mitchell all the way [emoji41][emoji41]

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Јас од Јута во втората половина од сезоната очекувам здрав Гобер кој ќе ја стегни одбраната и Јута при крајот на утакмиците да биди доволно блиску за да можи Мичел да изиграва херој. Така да насила и со малку повеќе среќа можи да се стигни до 8мото место.

А Фили ќе имаат интересна сезона со фраќањето на Фулц и каков ќе биди Ембид на крајот на сезоната.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom