- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Господ да му прости за незнанието и гионсуратлака да си помисли да се споредува со Тодор Александров.– Некој сака да ме убие како што беше убиен Тодор Александров пред 100 години!
Господ да му прости за незнанието и гионсуратлака да си помисли да се споредува со Тодор Александров.– Некој сака да ме убие како што беше убиен Тодор Александров пред 100 години!
така е, врски и протекции има секогаш, ама ова сега е друго, се прекопува туѓ приватен гроб ... Има и за тоа постапка, ако не се плаќа за одржување, ама пак си има процедура, не по кефот на некој новопечен моќник[DOUBLEPOST=1514196753][/DOUBLEPOST]Абе Ohrid1.com е таков каков е, некаков си медиум, малку се избрзале со чаршискиот муабет, кај и да е веројатно ќе излезат и други.Смешно ми е сега 'да ги бранам' и да не е дека само една страна држат...Прегледај го приврзокот 182370
Власта терат на бес.
има и Друго...новиот министер Вилипче бил предходно советник на Тодоров, зошто не го советувал
Најозбилно многу ме интересира кој е автор на текстот
Дали магаре со пушка утепале?
Kolku e prosta znaci ili mislela deka drugite se prosti pa nema da primetatБонева паралелно и возела и гласала во Собрание
Според доказите, Бонева имала сместување во Скопје, а за тој период доставила сметки за патарини за вкупно 843 патувања со сопствено возило.
НОВА ТВ дознава дека Бонева доставувала фискални сметки од патарина дека, на пример патувала во 17 часот попладне, а истиот ден била се уште во Собранието и гласала во 19 часот. Сметките најчесто ги добивала од таксисти кои сообраќале на релација Струмица-Скопје и обратно.
а што праиме таму каде што има вињетки ??Kolku e prosta znaci ili mislela deka drugite se prosti pa nema da primetat
Ne se sitam na ludje ali za Silvanceto nekako kef ke mi e da go jade za site patarini i pari
Си го бара со боринче тој Александар Донев.Па па па 460 евра соба жртва за маќедониа. Што реплај пишал Анѓушев не се чита.
Ili da im se dade mesecna karta za javen prevozа што праиме таму каде што има вињетки ??
Ова работа да земам да прочачкам ќе откријам кај дузина пратеници и државни службеници, нормално не во тој обем, но истата работа..
Проблемот е што се признава висока цена на превоз, а без обзир со што си дошол, со трчање, со велосипед, со коњ, со цесна..., мора ли со кола ??, а цената по 1км не треба да биде повисока од редовен сообраќај....
Што праиме ако таа или други пратеници прилагаат патарини со сатница која одговараат ( по завршување на седницата) ??
А на времето имаше и друга алтернатива , Трошоци за ОДВОЕН живот, ако работиш вон местото каде живееш со семејството... И тогаш имаше далавери, демек фиктивно прикажува дека најмува стан а патува...
Ако се прашам јас би го укинал и Собрание комплет мислам салата, пратениците може да гласаат и дискутираат по електронски пат, ете како што гласаат на фестивалот Евровизија жири комисии од разни држави
А еве сега НЕ СЕ СОБРАЛЕ и седницата пропаѓа, па и тоа се трошоци !! не дошле 2-3ца а сите други ќе земаат за патарина а седница пропадна..
Парламентарното мнозинство не може да се собере да го изгласа Јовевски
Ova e cista sabotaza od strana na rezimod vrz ovaa prafdoljubiva vlast vo borbata za svoboda i demonkatija.