Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.890
Поени од реакции
23.295
Абе арчете се за Маќедонија алоооо!!!1 :)))) Вики која е моја држава? Извини баце ја јес да можам да ве купам со се гаќи со Владе и оној што шверца пиратки од Виетнам, али до топку да имам своја држава немам. Тоа ако ме стаат некад директор на ДБК па да ви доземам и тоа што би оставија и да се пензионирам на некој остров Р. Ебандија пример :)
Да не ме сфатиш погрешно, можи имаш многу пари, развиени бизниси, се движиш ( барем по твое кажување) со многу влијателни луѓе и кругови ама искрено вака барем мене ми имаш оставено впечаток дека ти имаш допирна точка со бизнис колку шо јас имам допирна точка со вселенската програма на НАСА.
Туку остави тоа ете ќе речиме дека си многу богат , влијателен и се што тука барем на форумот сакаш да мислиме дека си. Мене и така и така не ми менува многу, ни ќе ми земиш нити ќе ми дадеш. Друго ми запна за око или поточно твојот пост со предвидувањата за иднината на републиката, комбинациите итн итн. Убаво си кажа, фер да не речам дека тоа е твое мислење оти можеше да речиш дека си го правел или си го слушнал тој муабет кога си бил на вечера со некои таму влијателни личности на пуш пауза помеѓу склучувањето на бизниси вредни тешки пари. Да не цепидлачиме околу постот што и како, не е тоа ни толку битно туку само едно нешто ќе те прашам па ете удоволи ми.
Што ни требаше цела оваа работа, сите овие глупости, циркузи кои траат веќе ете две три години. Што беше поентата на сето тоа, зошто изгубивме две три години пошто според твојата анализа не добив и некој впечаток дека нешто би се сменило на подобро, баш напротив.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.448

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.890
Поени од реакции
23.295
Ех, да. Шо убаво си беше пред тоа.:(
Не правиме муабет за тоа дали било убаво или не , тоа е релативна работа,туку за анализата на Силмарилион. Затоа и него го прашав, негова беше анализата. Да сакав тебе да те прашам што мислиш ти за негоата анализа ќе те прашав.
Веќе кога си тука дај стокми некоја анализа за Смилковско. Што предвидуваш, како ќе се одвиваат настаните околу тоа во блиска иднина. Ќе си остани работата тепаниот тепан, ебаниот ебан или ...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.890
Поени од реакции
23.295
релативно да ти било тоа...
Па баш релативно е. За кого како. Тебе не ти чинело, на друг му било супер, на трети исто.
И пред 10-11 години на некој му било супер, на некој не му чинело, на трети исто. Но било како било пак не гледам причина зошто ти би коментирал со мене за анализа на сосем трет член. Ако нешто не ти е по ќеф со неговата анализа слободно пиши му.
Туку ќе дочекаме од тебе вака за скоро време некоја анализа за Смилковско или тешко таа работа.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.023
Поени од реакции
83.448
Па баш релативно е. За кого како. Тебе не ти чинело, на друг му било супер, на трети исто.
И пред 10-11 години на некој му било супер, на некој не му чинело, на трети исто.
Ах, па така и за хитлерова Германија е релативно дали била лоша или добра. И таму имало некои, најверојатно неевреи, на кои им било супер.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.890
Поени од реакции
23.295
Ах, па така и за хитлерова Германија е релативно дали била лоша или добра. И таму имало некои, најверојатно неевреи, на кои им било супер.
Да и за таму важи истото. Имало и етнички Германци на кои не им било баш по кеф ако ти беше тоа поентата. Имало и доста на кои им било баш супер посебно ако се земи во предвид каква била предхитлерова Германија. Исто така можеме да речиме и за стариот Рим, можеме да речиме и за скоро секаде и во било кое време од историјата. На некој им било супер, на некој ептен лошо, на трети и така и така што само го потврдува она што го напишав претходно. А каква врска има сето ова со било што посебно со твојата анализа околу едни настани за кои до пред скоро беше многу загрижен само ти си знаеш.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
ohrid1.com

Веома врло патриотски сајт. Купуваш 2 долари домен, го хостираш на некој пц во некоја визба и пласираш вести од типот на охрид1. Најнормално, тоа кај ликови како иреал поминува како кај свиња помија. Со ебани 2 долари си ги работат онака лагано!

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.180
Поени од реакции
16.312
ohrid1.com

Веома врло патриотски сајт. Купуваш 2 долари домен, го хостираш на некој пц во некоја визба и пласираш вести од типот на охрид1. Најнормално, тоа кај ликови како иреал поминува како кај свиња помија. Со ебани 2 долари си ги работат онака лагано!
уште нема потерница за убијците на Јанушев... а и тој што си настрада во менувачницата беше избеган од затвор 6 месеци па немаше потерница ... и сега кому ќе му верува народот ??
Ако е лажна вест си има методологија, ама изгледа неќе да е....
работата е хунта или тираниа, ама ќе дојди крај и на тоа

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Абе Ohrid1.com е таков каков е, некаков си медиум, малку се избрзале со чаршискиот муабет, кај и да е веројатно ќе излезат и други.Смешно ми е сега 'да ги бранам' и да не е дека само една страна држат... IMG_20171225_001532.png
Власта терат на бес.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
уште нема потерница за убијците на Јанушев... а и тој што си настрада во менувачницата беше избеган од затвор 6 месеци па немаше потерница ... и сега кому ќе му верува народот ??
Ако е лажна вест си има методологија, ама изгледа неќе да е....
работата е хунта или тираниа, ама ќе дојди крај и на тоа
И каква врска има ова со веста што си ја постирал од охрид1 бе изгубен?[DOUBLEPOST=1514159149][/DOUBLEPOST]
Абе Ohrid1.com е таков каков е, некаков си медиум
Кој црн медиум бе човек. МЕДИУМ бе! :facepalm:

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom