Случувања во Македонија (Генерална дискусија)

За кого би го дале вашиот глас на парламентарните избори во април 2020?

• ВМРО-ДПМНЕ

Гласови: 64 19,0%
  • СДСМ

Гласови: 41 12,2%
  • ЛЕВИЦА

Гласови: 58 17,2%
  • БЕСА

Гласови: 1 0,3%
  • ДУИ

Гласови: 8 2,4%
  • АЛИЈАНСА ЗА АЛБАНЦИТЕ

Гласови: 1 0,3%
  • ДПА

Гласови: 0 0,0%
  • МАКЕДОНСКИ КОНЦЕПТ

Гласови: 5 1,5%
  • ИНТЕГРА

Гласови: 8 2,4%
  • ЕДИНСТВЕНА МАКЕДОНИЈА

Гласови: 3 0,9%
  • Некоја друга

Гласови: 9 2,7%
  • Нема да гласам или ќе го поништам ливчето

Гласови: 139 41,2%

• Вкупно гласачи
    337
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не сум имал чест да го запознаам, од скоро сум во земјава, по цели 8 години. Има некоја врска со тупаните по свадба или зошто би бил крив?[DOUBLEPOST=1514039359][/DOUBLEPOST]
Не бе има за тоа дееебело платени , јас само како обичен гледач коментирам, лут заради посочената негрижа према културното богатство.[DOUBLEPOST=1514039816][/DOUBLEPOST]
Имам впечаток дека пробате да едуцирате неуки денгуби кои се преокупирани со фантазијата на тртење на нечии жени од фелата политичари кои возат пунто, отколку со логиката на рационален избор на еден либетаријанец во услови на црно-бела понуда на избори.
Стари, на concrete јузерот имаше профилен веб сајт и аватар посветен на Луфтвафе. Пред тоа јузернејм софтвер за бетонски конструкции. Сега доаѓаш со аватар посветен на Луфтвафе (Iron Cross). Мислам ова и без барање по IP адреси кај што се гледа дека си исти човек, баш од 100 члена на темава, тебе ти се погоди да пишуваш од персоналниот компјутер на конкрит. Пишуваше што пишуваше литературно, мал момент на олабавување и почна со трите прашалници и запирки, точкици. Дај нареден пат барем потруди се, барем предизвик да имаме. Досвидања или ауфидерзен ако поштуеш повеќе.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Покрај толку фудбали викендов, ти најде прошталниот говор на Грујо да го гледаш и анализираш... Лечи се човек ^__^
Ти мислиш го гледав, читнав нешто од порталите пред да почне Реал-Барса, не сум до толку да го слушам мрднатиот

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
– Некој сака да ме убие како што беше убиен Тодор Александров пред 100 години!

:pos::lolzz::pos::lolzz::pos::lolzz::tapp:
Aлександров настградал од сообраќајка во неисправно старо пунто? no way!:cautious:

Член од
16 јануари 2014
Мислења
2.342
Поени од реакции
1.619

Не се смеј, членството верува во се што ќе им каже лидерот.
Турците Селџуци сакаат да го убијат.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.010
Поени од реакции
83.393
Да, навистина моќните сили на Масоните и Илуминатите сакаат да ја снема колевката на беата раса од лицето на земјата, за да можат они потоа лесно да го освојат светот. И така тие сили секогаш прогресивните и самоозсознаени проминентни Македонци ги ништеле низ историјата.

Тогаш од кај на кај Груевски сакале да го убијат? Ако е стварно така, он задњи за отстрел би бил.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Грујо издишан балон е, немој да биди сега крив како Бранко шо беше за се, во ова наше опшество имаме 450 000 сиромашни луѓе, четвртина од популацијата тука. Луѓе немаат леб да јадат а други се наполнија со пари. Имав/м другар еден не сме во добри односи баш сега оти на прашањето за патриотизмот јас викам умре кога брат му почна да бара по 5000 евра за вработување државен/јавен сектор. Таков сум понекогаш остар на јазик тоа ти е, ама гледај сиромаштија еј, колку ги има што с есрамат не можат да признаат дека се гладни...

Тажно многу тажно.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.765
Поени од реакции
12.230
тешко е човек да те чита латиница.
vo momentov 40% dushi od platen spisok vo muzjeot ne se pojavuvaat na rabota. za toa ne xitas po vesnici,poso ovie se dobrite 'nepojavuvaci'.
dolgovite sigurno nema da se vratat so 40% sdsmovski pijavici na platen spisok koi voopsto ne se pojavuvaat na rabota vo muzej. a nema ni da se vratat so vakvi senzacionalni napisi za ociglednoto. ali poso ova e PR drzava, bitno e edno da se zbori,drugo da se pravi.
прилично си информиран со процентиве. Јас вакви информации не можам да најдам. Проблем е што ме цитираш за објектот, а пишуваш за некои вработувања.
dobrite 'nepojavuvaci'
не знам колку овие % имаат врска со состојбите во кои е затекнат Музејот. Не треба десетици страни да ти пишувам дека за санација и средување се потребни пари. Ти тоа сигурно го знаеш.

Последно уредено:
Член од
20 јули 2016
Мислења
7.783
Поени од реакции
5.056
Грујо издишан балон е, немој да биди сега крив како Бранко шо беше за се, во ова наше опшество имаме 450 000 сиромашни луѓе, четвртина од популацијата тука. Луѓе немаат леб да јадат а други се наполнија со пари. Имав/м другар еден не сме во добри односи баш сега оти на прашањето за патриотизмот јас викам умре кога брат му почна да бара по 5000 евра за вработување државен/јавен сектор. Таков сум понекогаш остар на јазик тоа ти е, ама гледај сиромаштија еј, колку ги има што с есрамат не можат да признаат дека се гладни...

Тажно многу тажно.

Сиромаштија не се решава со акцизи зголемен персонален данок субвенционирана минимална плата пад во градежништвото и бдп...

S

silmarillion

Гостин
Датум 23.12.2026, Ѓорѓи пишува пост во кој тврди дека направил приватна независна истрага во која му се докажало дека Мицковски никогаш не бил член на ЛДП.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сиромаштија не се решава со акцизи зголемен персонален данок субвенционирана минимална плата пад во градежништвото и бдп...
Јасно ми е тоа мене.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.338
Поени од реакции
4.137

Сега ке уштедат на куршум. Грујо е итар и брз, видра, ги надмудри тактички, им го испуши и си даде оставка и сега му е гајле, ке иде у идризово и ке се одмара.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom