- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.271
- Поени од реакции
- 8.657
Најјаката патетика од ова е дека бил човек што би ти се јавил на телефон во 02.00 сабајле за да те праша до каде е некој проект, додека во другата рака се слушало како детето му плаче.
Јас тоа викам...ќе го уапсиме. Ќе му го продадеме Пунтото и со парите пруга од Крива Паланка до Струга ќе изградиме.ама ич не ми е жал што грујо си замина туку повеќе жал ќе ми биде ако не ги врати украдените народни пари и ако не лежи затвор...
Која е твојата држава?Леле ќути молимте до вчера држава немаше ти знаеш што е патриотизам и национализам.
Зависи кај му е бизнисот. Му шета ваму таму преку граница. Јбг животинчиња, од кај знаат тие кај е границата.Која е твојата држава?
Бизнис му е тропање глупости по форуми и плукање по нацијата и државата.Друг бизнис нема.А бизнис партнерот му е преку граница,во некоја соседна земја.Зависи кај му е бизнисот. Му шета ваму таму преку граница. Јбг животинчиња, од кај знаат тие кај е границата.
на патриотот нарко босот батучедот да му го продадеме имотот во Монако и Белизе ќе ја расцветаме Македонија.Јас тоа викам...ќе го уапсиме. Ќе му го продадеме Пунтото и со парите пруга од Крива Паланка до Струга ќе изградиме.
Мирка шо вика за оваа работа?poso sdsmovskite gomnari kreiraat shum na temava, da go zadrzime fokusot na bitnite rabotiПрегледај го приврзокот 182349
Незнаме дали е вистина вопшто и да е...ни САД ни ЦИА ни НСА неможе да го направи тоа а тек...Катица и Зајко. Приказни за мали деца. Нас во кому..социјализмот не учеа дека кралот Петар собрал толку злато во Британија кога бегал во 2ра Светска војна па затоа има криза во СФРЈ. Замоци на облаци, џинови и магични гравови се пореална можност од Парите на Сашко и компанија дека ќе бидат искористени за пруга од К.Паланка-Струга и Струмица-Охрид...ни пари нема да видиме ни пруга ни ништо...Шарени Сказни за пред спиење се сетоа тоа...А најголемиот сон на секоја Македонец да има 1000евра плата а исти цени како денес и ЕУ и НАТО може само кога ќе лансираме ракета за Марс.на патриотот нарко босот батучедот да му го продадеме имотот во Монако и Белизе ќе ја расцветаме Македонија.
Јеботе изгледа многу пари имаш па да не купиш.И тоа баш за време на диктатура спечалени.Гарант.Абе арчете се за Маќедонија алоооо!!!1 ))) Вики која е моја држава? Извини баце ја јес да можам да ве купам со се гаќи со Владе и оној што шверца пиратки од Виетнам, али до топку да имам своја држава немам. Тоа ако ме стаат некад директор на ДБК па да ви доземам и тоа што би оставија и да се пензионирам на некој остров Р. Ебандија пример