Смени цел не си играј
Чим е потемнет менувај испушти цел и мешавина[/QUOTE
a zosto e potemnet sto mislis?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Смени цел не си играј
Чим е потемнет менувај испушти цел и мешавина[/QUOTE
Од старост, веќе нема ни својстваa zosto e potemnet sto mislis?
go merat na tehniccki drzzi temperatura.ako nema svojstva kje padne temperaturata. plus na thermostatot u kola sto e digitalniot u cbs nonstop e vodata na 88-90 stepeni. klimata fcce ladno koski me bolat od ladno letno vreme, sea zima parnoto dobro gree.Од старост, веќе нема ни својства
Колку години не е сменет
Ќе да "ближнала" само чим се оправила, т.е. се пишманила. Антифризот во помали количини може нема да те убие, ама ќе остави тешки и трајни последици по здравјето.Имаше случај во црна хроника за самоубиство со труење со солна киселна и во болница по неколку дена и се подобри и жива е,
Ve molam za sovet/mislejne se dvoumam megu Golf 5 i Seat Leon 1.9 TDI (Ne od finansiski aspekt) odrzavajne mani prednosti-slabosti so sto i kako stradaat,neznam za Seat-Golfot imal kruta voznja navodno 1.9 motorite pogodeni bile mn,inaku drugarite moi imaat razni Peugeot HDI,ama jas poveke germanskive mashini gi preferiram,sekoj/e sovet/mislejne bi mi bilo dobredojdeno
Ќе да "ближнала" само чим се оправила, т.е. се пишманила. Антифризот во помали количини може нема да те убие, ама ќе остави тешки и трајни последици по здравјето.
Земи Leon ако збореме за втората серија, многу е личен!Ve molam za sovet/mislejne se dvoumam megu Golf 5 i Seat Leon 1.9 TDI (Ne od finansiski aspekt) odrzavajne mani prednosti-slabosti so sto i kako stradaat,neznam za Seat-Golfot imal kruta voznja navodno 1.9 motorite pogodeni bile mn,inaku drugarite moi imaat razni Peugeot HDI,ama jas poveke germanskive mashini gi preferiram,sekoj/e sovet/mislejne bi mi bilo dobredojdeno
antifrizot bese zelena boja i ne mi bese promenet ne 10, tuku 11 god. taka i ja prodadov kolataЕпа ај земи испиј 200 мл,една чаша и ќе видиме дали си во право..Чим си толку сигурен.[DOUBLEPOST=1513885380][/DOUBLEPOST]
Нема шанси ова..За 10 години стар антифриз ќе се згусне скроз..
Нема теоретска шанса да е вистина..
Е па не сум неук или самоубиец ,и кажи ми барем еден случај во црна хроника што човек се самоубил со антифриз ајде кажи еден случај низ светот. И да 10 години стар антифриз ќе може да тера само ако е разблажен со повеќе вода колку за привремено ако е во план да смени нов антифриз и пак си тера повеќе време и има такви случаеви
Sent from my iPad using Tapatalk
Dovolno ke bese da pises na gugl dali e otroven ili ne. U amerika imas nad 5000 slucaji na truenje so antifriz godisno. Antifrizot ne e otrov od koj ke umres 3 sekundi posle pienje, tuku ke se macis 3 dena , zatoa nikoj ne go pie. Prvo imas polesni simptomi ko vrtoglavica i povrakanje....posle toa ti otkazuvat bubrezite,mozokot ti se ostetuva, pagjas u koma i to. Taka da ne pij antifriz iako si uveren deka ne e otroven.
Имам масло за серво кое стои отворено година дена т.е. скината е само заштитната фолија, а истото цело време си е затворено со пластичната капачка.
Дали е во ред да го користам и дали е можно да има изгубено од својствата заради тоа?
Не пијам ,боже зачувај, туку сакав да кажам дека има разлика од отров до отров
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk