не се расфрлај со (х)уморов ко пм честички низ Скопје, плиз.
1-0

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не се расфрлај со (х)уморов ко пм честички низ Скопје, плиз.

Мене не ми е гледан The Lobster и неможам да ги споредам двата, но The Killing of a Sacred Deer многу ми се допадна. Ваков спор и тежок психолошки хорор одамна немам гледано.The Lobster > The Killing of Sacred Deer
Иако морам да признаам Јоргос користи доста кадри од Кјубрик, посебно долгите сцени во осветлената болница, сцените без звук, сцените само со музика проследена на оркестар, скалило плус во однос на камера и режија од Јастог, но ликовите дефинитивно недоизработени и проблематични. Имав проблеми и со ликот на Кидман и на Мартин. Јасно ми е дека филмот е работен доста според грчката историја ама сепак многу нејасни ликови без некоја цел. Очекував малку повеќе, но доста вознемирувачки крај.
8/10

инаку сеа Tom lowe ќе вади нов филм се вика AWAKEN и делуе доста жестоко И Terrence Malick-Produced ‘Awaken’
Мал вовед
као по обичај додуша уште го немам изгледано Song to song така да брука ама не го чувам иако уште коа искочи го симнав али го чувам за почеток на 2018 

и фала ти шо ме испоштуе башка знаев дека ќе ти се допадне 
Секогаш јакиве филмој последна ги гледаш после 300 молења. Дотогаш си бичиш со некои глупости ко La la land, бљакаууу.Да не се заборави!![]()
Браво за тебе.Аха добро. Кога излезе вот ми го кажа мене и тогаш го гледав одма, пошто вот се разбира од филмови, не ко...
Triggered.Филмови без дијалог
Cinedays претпоставувамКај го најдовте On Body and Soul?
Мислам дека @MyloXyloto постна торент пред од прилика месец дена на темата за нови филмови.Кај го најдовте On Body and Soul?