Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.717
- Поени од реакции
- 49.173
syn dur bese admin na fan pejdzot, i dur pisuvase, imavme i sajt, i IoSono bese aktiven, decko koj premnogu pomogna toj period, moze i najmnogu se zalagase, i partal se praese so nekoi objavi od sajtot koi bea sheruvani 1000 pati, narocito koga dojde pandev, izlegovme na dve strani u Nova Makedonija, i progres imase od 400-500 do 6k fanov ma fejsbuk bez spamovi i slicno, sponzorirani linkovi i takvi bedni sranja, i maici se pravea, i rekviziti se prodavaa, i imase ogromen interes da se vleze u oficijalniot fan klub i sve ostalo, cvetavme ko bitkoin.Nesakam mnogu da komentiram no dokolku fan klubovite na inter gi vodat deca na fb i sli4no (sto e manje bitno), togas koj go vodi Juve TV vo Torino so intervjuto pred nekoj den vo vrska so navredite prema inter ?[DOUBLEPOST=1512818540][/DOUBLEPOST]
Ako pisuvat kako syn nema nikoj da mu gi cite referatite od 2-3 strani zosto posle prvata recenica ke se odkazat od citanje![]()
Syn koa se trgna od pejdzot, vo paket so 99.9% od tie sto istiot go kreiraa ( pogolemiot del postari clenovi od forumov, navivaci na Inter, mal del od niv seuste se aktivni ), fan pejdzot realno padna so kvalitetot na objavite, a i sajtot isto, prekina da postoi, ali za sajtot sfakam, realno trebase da se vlozuva vo istiot a i tesko deka ke najdes nekoj koj za dzabe ke pisue tamu, cisto od ljubov kon klubot.
Ali od druga strana, fan klubot si funkcionira profi, sekoja godina nad 100 oficijalni clenovi, sredbi so igraci, legendi na timot, i ostali drugi privilegii sto ni se dostapni a gi koristime, vo paket so idenje na utakmici vo Italija. Taka da fan pejdzot koj go ebe, lesno mozeme pak da go razrabotime ako se vratime starite clenovi u istiot ama retko koj saka da se zamara so toa poradi privatni obvrski taka da radi toa ne sakam da jadam gomna za deckite tamu, iako i mene objavite ne mi se dopagaat, ama pa i retko obrnuvam vnimanie na toa.
Mnogu pobitno mi e fan klubot nas kako funkcionira, a ako istiot vo losi periodi gazi, mozam da pretpostavam sto ke se deshava ako bideme del od LS i atakuvame sekoja godina na skudetoto.
p.s. A ako generalizirame, spored toa kako se ponasale admini na fan pejdzovi ....

Klasicna ciganska logika, pomnozena so 0 iq