Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
циганите.. пошто за јуве само цигани навиваат... хехехе ехехех јако ова шо ми текна вака. :icon_lol::icon_lol:
Еве јас не сум циган а за Јуве сум.

Уствари не е муабетот кој навива за Јуве туку дека родените кога Јуве последен пат освоиле ЛШ, сега имаат деца што се родени кога Интер и Милан последен пат играле ЛШ и тие деца сега тргнале во школо. Значи не е можно некој со 21 година да има дете за у школо. Децата на циганите, работат, не идат у школо они.

Уствари не е муабетот кој навива за Јуве туку дека родените кога Јуве последен пат освоиле ЛШ, сега имаат деца што се родени кога Интер и Милан последен пат играле ЛШ и тие деца сега тргнале во школо. Значи не е можно некој со 21 година да има дете за у школо. Децата на циганите, работат, не идат у школо они.

ok, mu propadna shegata na sladoledot.

Davajte drugo dete.

Одлично објаснување.

Одлично објаснување.
Добро ти си може еден од тие што накецал дете на 14 години, којзнае.[DOUBLEPOST=1512746632][/DOUBLEPOST]
ok, mu propadna shegata na sladoledot.

Davajte drugo dete.
Повеќе би рекол дека на Џонтра заебанцијата пропадна зошто човек од 21 година не може да има дете што трга у школо.

Брат или стај лајк ако ти се свиѓа или продужи даље, не да ситничариш, заебанција е. :D
ОК е бе, сфаќам шала ама треба издржана да е. Да ти пишам дека децата што се родиле кога Реал освоил последен пат ЛШ, сега тргнале у школо, нема да ме прашаш, кое дете тргнува у школо со пола година?

@Џонтра Волта напреден беше малиот.

@Џонтра Волта да не се занимаваше со земјоделство и сточарство од мали нозе, реално ни јасли немаше да помине ама ај ... сепак треба да биде издржана заебанцијата шо би рекол Бјанконеро Веро поткрепена со факти и релевантни статистички податоци.

@Џонтра Волта напреден беше малиот.
.
.
.
.
.
.
Нема потажна прикaзна од беневенто :D

Има, животната приказна на родителите на @Џонтра Волта
Да ти се роди ваков син...

Ова се твои зборови, не мои... :/

@Џонтра Волта да не се занимаваше со земјоделство и сточарство од мали нозе, реално ни јасли немаше да помине ама ај ... сепак треба да биде издржана заебанцијата шо би рекол Бјанконеро Веро поткрепена со факти и релевантни статистички податоци.
Хаха, добар.
Епа тогаш ако може да се лупне било што и не се битни, како што викаш, статистичките податоци, тогаш зошто се буневте кога беа у мода дебилнине заебанции, ЈуБе, ББилан и сл глупости, кога некој ќе напишеше Бинтер?

Хаха, добар.
Епа тогаш ако може да се лупне било што и не се битни, како што викаш, статистичките податоци, тогаш зошто се буневте кога беа у мода дебилнине заебанции, ЈуБе, ББилан и сл глупости, кога некој ќе напишеше Бинтер?
Затоа што ние сме Шинтер.

Ова Шинтер стварно најнеиновативна ствар на форумов у пичку матер, врти - сучи никако не можеш да му вметнеш нешо гадно, изгледа само ќе ве ебаваме со кинески знаци :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom