Bianconero vero
Il Capitano
- Член од
- 10 ноември 2008
- Мислења
- 9.269
- Поени од реакции
- 8.254
Kој правел деца на 14-15 години бе?Тие се деца на родители кои се родени кога Јуве последен пат освоил ЛШ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kој правел деца на 14-15 години бе?Тие се деца на родители кои се родени кога Јуве последен пат освоил ЛШ.
Kој правел деца на 14-15 години бе?
Еве јас не сум циган а за Јуве сум.циганите.. пошто за јуве само цигани навиваат... хехехе ехехех јако ова шо ми текна вака.![]()
Еве јас не сум циган а за Јуве сум.
Уствари не е муабетот кој навива за Јуве туку дека родените кога Јуве последен пат освоиле ЛШ, сега имаат деца што се родени кога Интер и Милан последен пат играле ЛШ и тие деца сега тргнале во школо. Значи не е можно некој со 21 година да има дете за у школо. Децата на циганите, работат, не идат у школо они.
Еве јас не сум циган а за Јуве сум.
Уствари не е муабетот кој навива за Јуве туку дека родените кога Јуве последен пат освоиле ЛШ, сега имаат деца што се родени кога Интер и Милан последен пат играле ЛШ и тие деца сега тргнале во школо. Значи не е можно некој со 21 година да има дете за у школо. Децата на циганите, работат, не идат у школо они.
Добро ти си може еден од тие што накецал дете на 14 години, којзнае.[DOUBLEPOST=1512746632][/DOUBLEPOST]Одлично објаснување.
Повеќе би рекол дека на Џонтра заебанцијата пропадна зошто човек од 21 година не може да има дете што трга у школо.ok, mu propadna shegata na sladoledot.
Davajte drugo dete.
ОК е бе, сфаќам шала ама треба издржана да е. Да ти пишам дека децата што се родиле кога Реал освоил последен пат ЛШ, сега тргнале у школо, нема да ме прашаш, кое дете тргнува у школо со пола година?Брат или стај лајк ако ти се свиѓа или продужи даље, не да ситничариш, заебанција е.![]()
@Џонтра Волта напреден беше малиот., кое дете тргнува у школо со пола година?
@Џонтра Волта напреден беше малиот.
.@Џонтра Волта напреден беше малиот.
Нема потажна прикaзна од беневенто![]()
Има, животната приказна на родителите на @Џонтра Волта
Да ти се роди ваков син...
Хаха, добар.@Џонтра Волта да не се занимаваше со земјоделство и сточарство од мали нозе, реално ни јасли немаше да помине ама ај ... сепак треба да биде издржана заебанцијата шо би рекол Бјанконеро Веро поткрепена со факти и релевантни статистички податоци.
Кога постои опција за лајк, одма му мењам животна причаОва се твои зборови, не мои... :/
Затоа што ние сме Шинтер.Хаха, добар.
Епа тогаш ако може да се лупне било што и не се битни, како што викаш, статистичките податоци, тогаш зошто се буневте кога беа у мода дебилнине заебанции, ЈуБе, ББилан и сл глупости, кога некој ќе напишеше Бинтер?