Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе не се прајте глупи со сила, каков пенал ? Имате ли основно познавање од правилата на играта која ја следите ? Не е ова маалски фудбал па секоја игра со рака да се суди пенал. Прочитајте ги правилата за какво играње со рака се суди а какво не, па дојдете да серете тука. Или пак нема што да коментирате, не шутнавте на гол 90 минути, па нешто да се прај муабет.

Добар тренер поточно тренер што има јајца многу лесно ке го решеше овој денешен Интер, не би ме зачудил Јуве ништо да не освои ова година не заради резултатот денешен но мислам дека полека повеќето од играчите ке одат против Алегри заради неговата психопатска стратегија и оп ситуација Челзи/ Мурињо 2015/16, кој те ебе идиот еден 75 минута чекаш измена да правиш и пази го вади Пјанич го става Бентакур на негово место а противникот игра на реми :tapp: се понаша дека он гостува и има предност во табелата ПИЧКОООООО ЕДНА

Абе не се прајте глупи со сила, каков пенал ? Имате ли основно познавање од правилата на играта која ја следите ? Не е ова маалски фудбал па секоја игра со рака да се суди пенал. Прочитајте ги правилата за какво играње со рака се суди а какво не, па дојдете да серете тука. Или пак нема што да коментирате, не шутнавте на гол 90 минути, па нешто да се прај муабет.

Не беше пенал џабе се бунат..нема судија она што ќе го свирни..како прво премногу блиску беше ситуацијата и онакви раце не се свират иако и да свирнеше немаше да се земи за грешка сепак имаше елементи....според мене не е

Како смеете да пишете дека не е пенал, ебаве падобранците...

Не јадете вафли џабе.Да беше ова во 16ник на Интер глат ќе го свирнеше гнидата од судија.Да му ебам сВе најмило!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Секако дека не беше пенал, блиску било :pos::pos::pos: Во ред од сега шутеви што од блиску ќе бидат изблокирани со рака нема да се судат како пенал, само затоа што играчите биле блиску, па ако треба и голман ќе изиграва одбранбениот играч. Абе СПРЕЧИ шут во гол, крај на приказната, не ме занима дали е намерно или ненамерно, СО РАКА СПРЕЧИ ШУТ ВО ГОЛ, кур ме здоболе дали биле 1 милиметар или 1 километар оддалечени. Интер не заслужи денес три бода ама на Валери женичката у сред пичка да му ја изнаебам, а и на тој што го воведе она гомно наречено ВАР.

Такви ситуации можат да се свират но и не мора и Јуве често пати не добил пенал од такви ситуации, не намерно и многу блиску сега зависи и од натпреварот и стиуацијата некогаш знаат да свират не викам дека не, но мислам дека како што заврши натпреварот вие од Интер треба да бидете среќни и да му се заблагодарите на мистер Алегри идиот

Реално и да свирнеше пенал онде никој немаше да се буни.
Дали интер заслужи победа?
-Не.
Проба да воспостави контрола и конечно му успеа после 80 та минута кога алегри ги извади кедира и пјанич.
Не дека не пробаа дс нападнат туку јуве беше премногу претпазлив како против барса и ме загриза за гол. Се на се нерешено е реален резултат.

Се свират секакви пенали во калчото а сеа демек ова не беше пенал, доста серете.

Факт е дека имаше пенал, немојте курот да ми го дрвите со тоа дека бил блиску, кога се виде дека играше со рака и спречи шут во гол, и друг факт е дека Интер заслужи да изгуби со ова не-игра.

50 пенали се имаат вакви или слични судено.У моментов ми текнува на Интер вс Милан утакмицата 3 - 2 коа тепаше интер со 2 пенала на милито,од кои едниот од иста далечина го удри неста во рака и судијата одма пенал си свирна.А сеа со вар,креч,кур, пак " неможеа да видат судиите" дека беше пенал.
хк пууу

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Каки курац пенал .... можеби против Болоња или Кротоне ама не у дерби. Интер у грч и премногу исплашено, Јуве ноншалантно и без замарање мислиш 15 бодови предност на табела имаат. Како и да е добар резултат за Интер.
Спалети се ти ебам ќелаво со Брозовиќ.

Иначе Пјаниќ му разеба мртво мајче на Алегри кога го извади од игра, реално никад веќе не би го ставил во игра после тоа, му ебам сплесканото одвратно фациче. Нешто се дешава у Јуве, прво Дибала, сега и Пјаниќ, изгледа имаат некој раскол во тимот.

Немаше пенал, то ес имаше ама не се свири она. Ептен од блиску му ја напуца, чак и освен Икарди никој од играчите на Интер не се побуни.

Е сеа дека ќе свиреше да беше обратна ситуација, ќе свиреше, али јебига се навикнавме више :kuracc:

Да не беше пеналот ќе немаше што да праемо муабет, ќе требаше да се вратимо на мизеријата на Милан, толку тапа беше утакмицава.
Спалети со малце муда појќе да дојдеше Интер ќе ја добиеше утакмицава, и требаше, да му ја дупнат глата на оној Алегри, глуми нешто копиљот, не го игра Дибала.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom