- Член од
- 9 јули 2017
- Мислења
- 380
- Поени од реакции
- 80
Сака некој да му го продадам за 1500 денари?Пиши им нешто во смисла дека не си планирал да ја користиш улугата, но по грешка не си ја откажал истата таа услугата. И замоли ги да те рефундираат.
Сака некој да му го продадам за 1500 денари?Пиши им нешто во смисла дека не си планирал да ја користиш улугата, но по грешка не си ја откажал истата таа услугата. И замоли ги да те рефундираат.
Не ми треба.Сака некој да му го продадам за 1500 денари?
На кој линк или меил?Пиши им нешто во смисла дека не си планирал да ја користиш улугата, но по грешка не си ја откажал истата таа услугата. И замоли ги да те рефундираат.
Би требало да има подршка (support) пиши им на нив.На кој линк или меил?
Барав пред да прашам тука. Нема.Би требало да има подршка (support) пиши им на нив.
Како бе нема Иди во Support од главното мени и скроз долу имаш за да стапиш во контакт со Happiness Engineers (сапорт тимот).Барав пред да прашам тука. Нема.
Од каде да ги тргнеш?Дечки како да ги тргнам таговите-видливи ми се//?/?
side barОд каде да ги тргнеш?
Од:
- sidebar
- post, или
- search engine
???
19 first year then?Black Friday попуст на едни од најдобрите ВордПрес теми (изработка, поддршка, итн...).
Цената е само $19 / тема.
Избор од преку 120 WP теми:
- блог / онлајн магазин теми
- бизнис теми
- теми за онлајн продавници...
Добра можност за тие кои размислуваат за редизајн на постоечката веб страна, или за нова WordPress страна.
Попустот важи уште 10-11 часа.
Link: https://goo.gl/zTUEVZ
Еднократно 19$ е плаќањето, има интересни теми и дефинитивно вреди понудава19 first year then?