Затоа ти си тука, за секој пост имаш паметен коментарMnogu e ubavo objasneto za vakumiranjeto vo postot steta sto toj clen ne e prisuten na forumov
Затоа ти си тука, за секој пост имаш паметен коментарMnogu e ubavo objasneto za vakumiranjeto vo postot steta sto toj clen ne e prisuten na forumov
Sekogas treba da ima kvalitetni clenovi kolku poveke tolku podobroЗатоа ти си тука, за секој пост имаш паметен коментар
Batka daj mi za vivaksot tvoj nekoe slice nekoj test kolku trosi kolku ima temperatura na izduv kolku mu e minimumot kolku maksimumot togas mozebi ke poveruvam deka vivaks ja biva ili ne vaka rabotata e prazni muabetiSekogas treba da ima kvalitetni clenovi kolku poveke tolku podobro
Da im se pomogne na lugeto konkretno pri izbor na klima uredi inverteri
Termometar za izduv na temperatura nemam planiram vo skoro vreme da kupam laserski termometa toj sto go pozajmiv od prijatel pred 1 mesec pokaza 57°C na izduv koga ke kupam laserski termometar ke stavam slika ne e problemBatka daj mi za vivaksot tvoj nekoe slice nekoj test kolku trosi kolku ima temperatura na izduv kolku mu e minimumot kolku maksimumot togas mozebi ke poveruvam deka vivaks ja biva ili ne vaka rabotata e prazni muabeti
Чекај... Климе е од Струмица??Veke ja izmerile "mnogu podobrata" AERI 18 vo Strumica....
Една клима да не може ВО СТРУМИЦА да загрее помалку од 30 м2??"Лани со поларната зима од -20 до -25 немаше смисла да се мачи и моравме пак да ги активираме двете ЦЕР печки, за 2-3 месеци."
Rekov vo brzo vteme ke kupam laserski termometar ke slikam tempetatura na izduv i ke spodelam[DOUBLEPOST=1510614347][/DOUBLEPOST]@Vanlok klima ured ne klime ne e od strumica.samo uste termometarot ti fali
Glej si ti plinotмириса али ај по одредено време ке се навикнеш него и глава заболува, барем кај мене така беше
Sent from my iPhone using Tapatalk
кај ке ти иде душата беGlej si ti plinot
Не можеш да мериш температура на воздух со ласерски термометар. И што му фали на Климе, убаво, Македонско име? Тоа „клима уред“ ми иде како да зборувам со вештачка интелегенција.Rekov vo brzo vteme ke kupam laserski termometar ke slikam tempetatura na izduv i ke spodelam[DOUBLEPOST=1510614347][/DOUBLEPOST]@Vanlok klima ured ne klime ne e od strumica.
Zosto mislis deka so laserski termometar ne moze da se meri izduv jas znam dosta luge sto bas za toa i gi zimaat tie laserski tetmometriНе можеш да мериш температура на воздух со ласерски термометар. И што му фали на Климе, убаво, Македонско име? Тоа „клима уред“ ми иде како да зборувам со вештачка интелегенција