Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Лупеташ или си билдаш самодоверба?
Каков беше ставот тогаш таков е и сега ! Мал број беа восхитени од идеата Мурџо да ни биде менаџер, онака ми се чини ради помодарство.Еден дел од нив може и искрено се надеваа, дека после двата ќорци со Мојсие и Гаалот овој ќе донесе стабилност.
Он уствари донесе стабилно досадна игра , ако е тоа ќар . Факт е дека некои играчи дојдоа во Јунајтед на негово реноме, кои инаку би фатиле патот на друга страна.
Јас како си бев против него и против тие што ги доведе (Погба, Ибра и Миктаријан) така и си останувам на мојот став. Така да бриши ме мене од списокот на супортери на Мурџо( уствари овој прекар му е од мене:D).
Чекам само момент кога за Клопчо ќе почнат муабетите, чисто да ја видам твојата реакција:cautious:.[DOUBLEPOST=1510138191][/DOUBLEPOST]
Не се секирај, за некое време и пола од навивачите на Челзи ќе сакаат да го сменат Конте ;)!
Абе, ако мислиш дека ќе ти биде полесно после напишаново, во ред ама да не отворам фан клуб и да почнам да лајкувам мислења од април (кога излегоа шпекулациите) до потпишувањето на договор и едно месец дена после тоа, па Погба и Ибра, освојувања 100плете титули итн итн.[DOUBLEPOST=1510146286][/DOUBLEPOST]И да, секако дека Мурџо му е од тебе :D хахахахахахаха

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Абе, ако мислиш дека ќе ти биде полесно после напишаново, во ред ама да не отворам фан клуб и да почнам да лајкувам мислења од април (кога излегоа шпекулациите) до потпишувањето на договор и едно месец дена после тоа, па Погба и Ибра, освојувања 100плете титули итн итн.[DOUBLEPOST=1510146286][/DOUBLEPOST]И да, секако дека Мурџо му е од тебе :D хахахахахахаха
Море абе :pos:, отварај и библија ако сакаш , ко што ти пишав така е ! Твој избор, изгорен еден :)!
Овој ник ми е реинкарнација;), инаку сум тука од 2008:bance:!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Море абе :pos:, отварај и библија ако сакаш , ко што ти пишав така е ! Твој избор, изгорен еден :)!
Овој ник ми е реинкарнација;), инаку сум тука од 2008:bance:!
Нема потреба библии, далеку е тоа, зборам за временски период од нецели 2 години :D
И да, секако дека Мурџо му е од тебе :D хахахахахаха

Член од
14 април 2012
Мислења
32.974
Поени од реакции
67.768
Јако е ова со вадење мислења. Што материјал има по фан клубовиве...:busi:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Они уште од лани беа спремни за титула со погбумот, ама ете ајде да им се даде една година. Сезонава пак со неограничен буџет, пак со скапи засилувања, со пополнување на дупка која беше клучна и тоа со играч од конкурент. И затоа најголем срам ќе биде ако не освои Јунајтед сезонава. Ем за најголемиот бренд во универзумот, што пет години по заминувањето на САФ пак не успева да го врати клубот на врвот, ем за Мурињо кој во својата втора сезона која секогаш му е најуспешната, со цела таа поддршка зад него, не успева да направи ништо.

Мурињо ако освои некој куп, може и ќе си се теши како лани, ама знам дека самиот ќе се изеде од внатре и тешко некогаш да се врати на старата патека. Ќе оди во ПСЖ или во репрезентација.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.974
Поени од реакции
67.768
Они уште од лани беа спремни за титула со погбумот, ама ете ајде да им се даде една година. Сезонава пак со неограничен буџет, пак со скапи засилувања, со пополнување на дупка која беше клучна и тоа со играч од конкурент. И затоа најголем срам ќе биде ако не освои Јунајтед сезонава. Ем за најголемиот бренд во универзумот, што пет години по заминувањето на САФ пак не успева да го врати клубот на врвот, ем за Мурињо кој во својата втора сезона која секогаш му е најуспешната, со цела таа поддршка зад него, не успева да направи ништо.

Мурињо ако освои некој куп, може и ќе си се теши како лани, ама знам дека самиот ќе се изеде од внатре и тешко некогаш да се врати на старата патека. Ќе оди во ПСЖ или во репрезентација.
Ама не е он крив, не му го купија the forth player.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не бе кај со Перишиќ, просечен играч, коњ што само трча напред назад и поима нема од фудбал. Лингард е ист како него, дури и боље. Едино што е поспор од судија ама нема врска тоа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јако е ова со вадење мислења. Што материјал има по фан клубовиве...:busi:
Охооо, материјал за ремет до 101 и назад само што тоа е реално педерска работа, да копаш стари мислења :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Охооо, материјал за ремет до 101 и назад само што тоа е реално педерска работа, да копаш стари мислења :D
Зависи. Некои мислења се глупи без разлика дали се пишани сега или пред 3-4 години :D

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.380
Не бе кај со Перишиќ, просечен играч, коњ што само трча напред назад и поима нема од фудбал. Лингард е ист како него, дури и боље. Едино што е поспор од судија ама нема врска тоа.
Бек знај да игра Перишич?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom