Џ
Џонтра Волта
Гостин
Да. Ти?Бек знај да игра Перишич?
Да. Ти?Бек знај да игра Перишич?
Слабо..Ме проба еднаш тренеро лев бек изгубивме 7-0.. Расен голгетер десничар бев.. Незнам кај куро гледаше дур трениравме.. Сеоски ЖозеДа. Ти?
Не беше бе толку дно у Саутемптон ...И од една проба се откажа? Ловрен цела кариера ко штопер го пробуваат па ниту еден тренер се нема откажано.
За воља на вистината не беше, таа една сезонаНе беше бе толку дно у Саутемптон ...
Општо мислење е зезната работа!
Мислам дека претеруваш со хејтањето околу Матич, не е лош играч како што го правите, ама па не е ни трансфер и пол како што го најавуваа фановите на јунајтед, за мене е просечен играч што знае да игра асално и не прави грешки и не е глуп
После изјавава на Хазард денес за Зидан не знам колку ќе му седи на место АМА ајде барем исто како за Луиз, Мата, Матиќ, Оскар, добри пари ќе зематНапиња он напиња, живна сега, поминаа две недели од Рим му се врати душа.
П.С. И Канте му се врати![]()
затоа братот не вади статистики за негоБакајоково има полоши бројки и од Фелаини, кој служи за потсмев![]()
фората е шо сака да каже ги поебале Јунајтед, зеле помлад и подобар за исти париМислам дека претеруваш со хејтањето околу Матич, не е лош играч како што го правите, ама па не е ни трансфер и пол како што го најавуваа фановите на јунајтед, за мене е просечен играч што знае да игра асално и не прави грешки и не е глупАма па ти како кажуваш ко да сте се ослободиле од некој како Шумуликоски па да напињаш
![]()