@Dr Zmigo климата си е во најдобар ред, а ѓубре ја направив оти така ми дојде, има многу поквалитетни но и поскапи клими, затоа така реков, но за парите секако дека вреди. Кај мене пак ќе кажам дека е прејака за моите 20м2. Над нулата кога е ставена на 22с во собата прави 23.6 и гасне. Оваа зима што помина 2-3 вечери имаше Т околу -15 надвор, е тогаш работеше одлично, не гасеше и на зададена 22 на далинското одржуваше 22.5с со потрошувачка од 320w. Чудно но вистинито, кога се во плус надворешните нема шанси под 400 да падне потр. ја прегрева собата и гасне, затоа и реков ѓубре, лошо модулира над 5с надворешни
Ако планираш да земеш и да ја ставиш во помалку од 20м2 обавезно 9-ка како мојата, да не ти работи он-офф цело време. Јас ја испитав детално како работи и затоа до кај 2-3с си се грејам со Неото обична што ми е, грее растура на овие Т
Ако планираш да земеш и да ја ставиш во помалку од 20м2 обавезно 9-ка како мојата, да не ти работи он-офф цело време. Јас ја испитав детално како работи и затоа до кај 2-3с си се грејам со Неото обична што ми е, грее растура на овие Т

marka?? mislis nalepnica