- Член од
- 9 јануари 2006
- Мислења
- 5.684
- Поени од реакции
- 7.563
@SlobodanT
Nemaj gajle za pagjanje, eden kup klimi se isto namontirani so slicni tezini
Me interesira samo ova....za 35~40m2 prostor desno ili levo od klimava ima balkon ? I ako ima zasto ne e namontirana na balkonot ? So aspiratorov na fasada bi rekolk deka klimata e namontirana pod prozor od kujna.
Vivax GECI sto ja spomnuvas i imas e 12ka ili 18ka ?
@rusrus tvojata od 48kg ja namontira so strafovi niz zid ili monterite staviva tipli ?
[DOUBLEPOST=1509918711][/DOUBLEPOST]
Nemaj gajle za pagjanje, eden kup klimi se isto namontirani so slicni tezini
Me interesira samo ova....za 35~40m2 prostor desno ili levo od klimava ima balkon ? I ako ima zasto ne e namontirana na balkonot ? So aspiratorov na fasada bi rekolk deka klimata e namontirana pod prozor od kujna.
Vivax GECI sto ja spomnuvas i imas e 12ka ili 18ka ?
@rusrus tvojata od 48kg ja namontira so strafovi niz zid ili monterite staviva tipli ?
[DOUBLEPOST=1509918711][/DOUBLEPOST]
Izvadi ja cuclata koga ke padnat temperaturite za da mrzne voda nadvor....zboram ako nemas greaci na tacna.Благодарам јас веќе два месеци имам една од овие досега задоволен сум,ќе видеме на минусни температури како ке биде,друга работа тоа цревото што излегува од внатрешната единица(ребрасти) монтерите го имаат ставено позади во надворешната единица и однадвор се гледа само тоа како цуцле што е,некој други клими гледам му е извадено,дали да го извадам или добро е така??
Последно уредено:
[DOUBLEPOST=1509923108][/DOUBLEPOST]