Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 26.041
- Поени од реакции
- 34.462
Не му замерај, oн така повремено си кажува неповрзани работи. Можеби вари ракија човекот.предходно говореше ''Мојата на 350-400w одржува 22с во 20м2 на -5 надворешна Т. Значи и -15с да фати нема да ме остави не згреан да мрзнам, па макар да порасне потрошувачката и над 1 киловат, сигурен сум дека ќе грее перфектно'' Сега ѓубре се или не се? Или по што тоа се ѓубре!? Change имаше ти нели и тоа 09 ка за 20 квадрати просторија (соба) во Гевгелија... ме интересира што те натера да го промениш мислењето?
Од каде Change модел ти нудат сега, одамна го нема?бидејки мене за малку помала од твојата ми предлагаат 12ка
Нејсе, еве ги моите два денари, би посебно пошто кај мене 12ка Change е во спална (помала од 15м2). Климата грее повеќе солидно, вратите од спалната се постојано отворено. Климата е дефинитивно прејака за просторот, тоа во комбинација со минимумот од 400вати ја прави на моменти да работи како он-оф клима. Треба внимателно подесеување на температурата за да се подеси да си догрева на минимумот (што зависи и на колку ми е пуштена другата клима).
Освен ако не ти ја нудат многу евтино, зошто не идеш на Ломо?