Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
FH-35Ve u kolku kvadrati ja imas staveno ?Strelec,зошто се премисли за mitsubishi fh-35. Кој се недостатоци на оваа клима според тебе. Јас сум презадоволен,од греењето и од потрошната. Чисто информативно. Поздрав
Za drugite....fiksno mu e namestena vo 2ra brzina zasto ako e na AutoFan-Auto duvanje togas najcesto e vo prva brzina a vo takva brzina koga raboti na Dime mu stanuva ladno iako klimava moze da dade 3,6Kw na -10 nadvoresnaздраво,и јас да споделам како работи mitsubishi fh35.Температура на далечинското подесена на 23 степени,2 брзина на вентилаторот е од 07 до 23,а од 23 до 7 часот е на аutо вентилаторот подесен и температурата се намалува на далечинското на 19 степени.

, pa koga rotira edniot drugiot mora da pravi pauza?

Wifi to dodatno se naplakja kaj Mitsu, guess kolku kosta 
Vo poladnite denovi (lani),mi bese postaven fanot na 2 i togas kolku sto e zadadena temperaturata na dalecinskoto tolku i bese postignata temperaturata vo sobata. Prasajneto mi bese dali i kaj drugite korisnici na fh ,ili mozi da pisite i korisnicite od drugite marki dali namesten fanot na 2 ,posle postignata temperatura avtomatski klimata sama da si prefrla na 1,a ne e vo auto fanot. Inace podot ne e laden kako i da e podesen fanot ako vo sobata imas 23-24 stepeni. Klimata znaci ja rabotev fanot na 2 i kolku sto e zadadeno na dalecinskoto tolku i postignuvase(ova preku den),a nojke ne ja gasev samo ja podesuvav na auto i namaluvav stepen ili dva.@диме1978
Vo poladnoto vo prva vtora na auto.,ili vo vtora ne ti ostanuva podot laden.
Kolku sto mi e poznato vo prva vtora brzina tesko mozi topliot vozduh da stigni do podot a kamoli do krajot na prostorijata. Ova za 12 ka klima mi e primer kako tvojata zosto 18 kite kako na primer imaat pogolem minimalen izduv koj kako zavisi kako se podeseni.
Ti vsusnost na poladnoto ja podesuvas na primer 26 stepeni za vo prostorijata da ti e 23 stepeni.?
Ti imase Vivax AECI 3,5kw ?Taka e i kaj mene vtora brzina ali cim se priblizuva do zadadenata temperatura se namaluva izduvot na edinica,momentalno zadadena 22 stepeni vo prostorijata e 24 tolku pokazuva i na daljinskoto