Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 април 2012
Мислења
32.960
Поени од реакции
67.731
Да не користиш уште поретардирана логика.
K.

За ваква ретардираност збориш? Фан на Интер, што последен пат изиграл добра сезона пред една деценија, коментира мизерност на Милан.

Оооооок.

Колку мизерна екипа е Милан. Онака обична екипа, просек, нит имаат некоја идеја што со топката ниту пак се нешто средени у одбрана. Пробуваат нешто од нешто да напраат ама од авион се гледа дека тоа е многу наивно. Јуве на резерва ја доби утакмицава, онака лагано си изиграа и ги преплескаа.

Камења се Милан, најверојатно со нов тренер би требало да изиграат подобро, Џиги би ги скоцкал за борба за 4-5то место сигурно, озбилно. Крш е Монтела.

Последно уредено:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Прегледај го приврзокот 179821

The BEST two players in the country this season, both rejected by Jose Mourinho's Chelsea
Нејќам да мислиш дека ова е хејт ама Салах нема теорија да е пред Кејн или Де Геа или Алдервирелд, овие набрзина што ми текнаа, барем не додека промашува зицери, па и рамо до рамо со КДБ. За него се согласувам дека е бр. 1 во лигава.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Нејќам да мислиш дека ова е хејт ама Салах нема теорија да е пред Кејн или Де Геа или Алдервирелд, овие набрзина што ми текнаа, барем не додека промашува зицери, па и рамо до рамо со КДБ. За него се согласувам дека е бр. 1 во лигава.
Или од Агуеро, Хазард, Кутињо. Кутриот дали е топ 10.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Исто толку ќе „изгубите“ и вие, ако замине Кутињо :D
Не си интересн ти, се спремаш кога ќе прејде у Барса и ќе ве буши, па да викаш „ееееее од кога го мразев јас говнаров“ :D[DOUBLEPOST=1509840632][/DOUBLEPOST]
Види, Салах меле сезонава ама наместо разум и објективност, секогаш мора да преовладува субјективност. Да беше Кејн наш а Мо на Тотенхем пример и да дојдеше некој навивач на Тотнем да објаснува како Мо е најбоље играч сезонава во ПЛ навивачи на Ливерпул очи ќе му извадеа (сите 2ца на форумов).

Последно уредено:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
@Џонтра Волта крајно ретардирана логика е твоево.Да му пребацуваш на @vidooq да, во случај да ги потврдуваше овие капитеништа од типот на Јанг,Мајк Смолинг и сличните.
Определеноста за нешто,не значи секогаш 100% согласување со одлуките на тоа нешто(организација,здружение,политичка партија,во овој случај фудбалски клуб итн). Тешко дека ќе сфатиш нешто од тоа што ти го кажав,ама барем се обидов.

Е сега ако беше он беше еден од тие што мислеше дека Ерера е квалитетен играч и дека е страшен за капитен и дека е роден капитен,тогаш смеј му се. :)
На пример мене до ден денес ми е смешна неговата констатација за втората сезона на Санчез во Арсенал и првата сезона на Ван Гал во Јунајтед.(мада за Ван Гал повеќе души беа) Типот срони тогаш страшни бисери.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.960
Поени од реакции
67.731
:pos:

Ах, ти си уште убеден дека крахот на Арсенал се случил во Февруари, против Јунајтед(?) и Свонси, а тоа што во Јануари сте имавте компир победи дур Санчез не играше, мудро си го премолчил.

А што тим ке биде Арсенал без Алексис, ке видиме од наредната сезона.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.874
Поени од реакции
7.111

Ах, ти си уште убеден дека крахот на Арсенал се случил во Февруари, против Јунајтед(?) и Свонси, а тоа што во Јануари сте имавте компир победи дур Санчез не играше, мудро си го премолчил.

А што тим ке биде Арсенал без Алексис, ке видиме од наредната сезона.
Седи мирен, такви тимови од Арсенал гледаме веќе последните 10години, Санчез не е исклучок, пролазен е, ќе го заменат ...
Колку се повторува шо тим ќе биде Арсенал без некој основни првотимци, тимот секогаш ќе биде топ 4/5 екипа додека е Венгер тренер, дека неизвесен е Арсенал, се по старо, одговарало или не ...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Џонтра Волта крајно ретардирана логика е твоево.Да му пребацуваш на @vidooq да, во случај да ги потврдуваше овие капитеништа од типот на Јанг,Мајк Смолинг и сличните.
Определеноста за нешто,не значи секогаш 100% согласување со одлуките на тоа нешто(организација,здружение,политичка партија,во овој случај фудбалски клуб итн). Тешко дека ќе сфатиш нешто од тоа што ти го кажав,ама барем се обидов.

Е сега ако беше он беше еден од тие што мислеше дека Ерера е квалитетен играч и дека е страшен за капитен и дека е роден капитен,тогаш смеј му се. :)
На пример мене до ден денес ми е смешна неговата констатација за втората сезона на Санчез во Арсенал и првата сезона на Ван Гал во Јунајтед.(мада за Ван Гал повеќе души беа) Типот срони тогаш страшни бисери.
Eпа која е потребата да му се потсмеваш на некој кога ни ти не си подобар од него?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.960
Поени од реакции
67.731
Eпа која е потребата да му се потсмеваш на некој кога ни ти не си подобар од него?

Пола од мислењата на форумот ти се потсмевање на друг член, а ти кутриот правопис не знаеш.:icon_lol:

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Пола од мислењата на форумот ти се потсмевање на друг член, а ти кутриот правопис не знаеш.:icon_lol:
:icon_lol:
Барем учам јас, ете научив дека не знам сепак се пишувало одвоено, за разлика од тебе што уште пишуваш Ке наместо Ќе. :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Палас има да жалат за утакмицава, имаа шанси и иницијатива, на Тотенхем им фалат и доста првотимци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom