Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ke умрев од смешка, да не беше ти фан на Интер, кој и даље мисли дека го ограбиле ливерпул со кутињо за 8 милиони. :icon_lol:

Урлам.
Ај сеа како на ретардиран Сунгер Боб. Каква врска има ова со тоа што фан на клуб чии капитени беа Смолинг, Јанг и Фелаини им се смее на Ливерпул за Мињоле?

Знаеш и сам ама мора со преефтин спин ала Љупче Златев да пробаш да се извадиш.

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

На страна тоа што не ја ни пратиш ситуацијата со мене и Кутињо.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Ај сеа како на ретардиран Сунгер Боб. Каква врска има ова со тоа што фан на клуб чии капитени беа Смолинг, Јанг и Фелаини им се смее на Ливерпул за Мињоле?

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

ЧАО

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Лелеј, кој стигне такво игра со Славен. Види ги што прават

Член од
14 април 2012
Мислења
32.963
Поени од реакции
67.740

Ај сега како на ретадирано мало дете.

Што има врска кој бил капитен на Јунајтед? Ако го постираше постот фан на Барнли, во ред ке беше?

Смешно ти е Јанг што бил капитен на Јунајтед?

Која ти е таа дно логика кој на кого може да смее?

И ја урлам од твојот "хумор" по темиве.[DOUBLEPOST=1509821168][/DOUBLEPOST]Толку од Славен изгледа.

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе, шала на страна, многу падна Вест Хем со одењето на класата Паје.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.651
Поени од реакции
59.562
Смејте се, ама видете ги Евертон без Делофеу сезонава.
Зад мртвите лабуди се на табела.

Играч кој прави огромна разлика на теренот, едноставно класа играч!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
23172806_10155725260266132_7177692437860813096_n.png

The BEST two players in the country this season, both rejected by Jose Mourinho's Chelsea

Џ

Џонтра Волта

Гостин
wo0owowowowow и кај виде дека јас се исмејавам со нечиј капитен? Реплицирав само дека е глупо да се смееш на Мињоле а капитени ти биле Јанг, Фелаини и Смолинг.
1Ај сега како на ретадирано мало дете.

2Што има врска кој бил капитен на Јунајтед? Ако го постираше постот фан на Барнли, во ред ке беше?

3Смешно ти е Јанг што бил капитен на Јунајтед?

4Која ти е таа дно логика кој на кого може да смее?

5И ја урлам од твојот "хумор" по темиве.[DOUBLEPOST=1509821168][/DOUBLEPOST]6Толку од Славен изгледа.
1. Ај

2. Како може да нема врска кој бил капитен на Јунајтед кога им се смееш на Ливерпул за Мињоле. Во ред ќе беше ако постирал некој фан на Барнли пошто они барем си имаат достоен капитен за нивни стандарди а не обиди како Јанг, Фелаини, Смолинг и Мињоле.

3.Смешно ми е.

4. Па има ли логика? Магарето му се смее на зајакот што има големи уши.

5. k

6. zs?

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.976
Поени од реакции
8.240
А замисли да имаше подобар шут

Член од
14 април 2012
Мислења
32.963
Поени од реакции
67.740
wo0owowowowow и кај виде дека јас се исмејавам со нечиј капитен? Реплицирав само дека е глупо да се смееш на Мињоле а капитени ти биле Јанг, Фелаини и Смолинг.

1. Ај

2. Како може да нема врска кој бил капитен на Јунајтед кога им се смееш на Ливерпул за Мињоле. Во ред ќе беше ако постирал некој фан на Барнли пошто они барем си имаат достоен капитен за нивни стандарди а не обиди како Јанг, Фелаини, Смолинг и Мињоле.

3.Смешно ми е.

4. Па има ли логика? Магарето му се смее на зајакот што има големи уши.

5. k

6. zs?
Смеј се, никој не ти брани. Крајно ретардирана ти е логиката, но што можам јас тука.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom