Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Можеше да се реши сега, ама и нив изгледа не им е интересно да тепаат цело време со огромна разлика :D

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Подобро со Сунѓерот да сум на иста страна во дискусија на темава отколку со видук.
Баш е кул лик видук,освен со неколку бисери што не изнасмеал,а такви секој од нас имал.Далеку е од таквите ко донев,џонтра и сличните.:)Ратм ти е веќе недостижен левел.:D

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Баш е кул лик видук,освен со неколку бисери што не изнасмеал,а такви секој од нас имал.Далеку е од таквите ко донев,џонтра и сличните.:)Ратм ти е веќе недостижен левел.:D

Не, не, чекај. Јас мислев дека не си бил сериозен досега. Мислев дека си тепаш време на форум, чат-пат ќе пишеш нешто полузанимливо на тема фудбал, ќе не ослепиш со неоставањето празен простор после секој напишан збор, и тоа е тоа.
Ама...ама... ти, Факе, навистина мислиш дека можеш некого да заебаваш, или како сакаш наречи го тоа, и дека си интелектуално супериорен над останативе, погоре набројаниве?
Кажи ми те молам дека сакаш малку dase nasalis, те молам.

Факе бе. :pos:

Последно уредено:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.368
Поени од реакции
5.548
Мајкл Оливер к.. да пуши па како малку да ја доминираат лигата па уште таков глуп пенал им суди

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
12.812
Фернандињо повеќе од 6 пати контра на Арсенал со фаул ја спречува, уште нема жолт картон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom