Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога ќе помислиш дека нема веќе што поглупо да пишат :toe:

Грешката на Конте му беше што Азпи го стави вингбек, наместо поофанзивните Мозес или Запакоста кои ќе го искористеа тоа што Делф им игра лев бек. Исто и немаше потреба од Фабрегас на натпреварот, баш неколку пати го пишав тоа во фан клуб, требаше со Хазард, Мората и Педро да игра напред.

Против Сити мора подефанзивно да одиш и да ги фатиш на контри. Не знам кој тим би успеал да игра офанзивно против нив и да ги надигра, па затоа и очекував и подефанзивна игра. Сето ова без да се земе во обзир фактот дека не застанаа против Атлетико цели 90 минути пред три дена, а тимов не е спремен за тоа.

Дур играше Мората, имаше и Челзи некои шанси. Од кога излезе, Челзи ко да играше со играч помалце и немаше тоа да е различно дури и Мичи да влезеше место Мората.

Сити од друга страна изигра ненормален натпревар.
Bash samo tuka ja pogodi rabotata Conte posto Sane vo odlicna forma e a skros go zatvorija.. Na Moses bi mu ebal mater.. Pedro za Cesc se soglasvam.. Cesc e skros nepotreben na vakvi utakmici kade shto topka neka da cepni

Време е да престанеш да прогнозираш за Арсенал мислам :D
Време е да престанам општо да прогнозирам. :D
Леле каква финта им протнаа за слободниот, штета што статива погодија, требаше голче да им збрцаат. 1-1 ќе заврши ќе им акнат селски гол од прекин. :D

Да беше Мурињо...

[DOUBLEPOST=1506871172][/DOUBLEPOST]Составов на Њукасл, бековите не постојат :ROFLMAO:

Последно уредено:
Апропо статистикиве, Хазард никогаш немал високи бројки

На ракомет бев, офанзивата или дефанзивата е сега проблем, Џекил или Хајд е на утакмицава? :D

Нека го избркаат Клоп со време, нека си го соберат Карло.

Нека му се искриви вилицата уште повеќе за ич да не збори :D
Окс е крив бе, како дојде глава не можеме да кренеме хахахаха[DOUBLEPOST=1506879160][/DOUBLEPOST]
Нека го избркаат Клоп со време, нека си го соберат Карло.
Карло не' одјеба пред три години, не знам зошто сега би прифатил и не знам зошто би го земале кога се глеа дека е паднат. Ваљда ќе чека братот грешка на Монтела и ќе си се врати дома.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom